Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki semmilyen formában se kövéren, se soványan nem kell a nőknek, akkor csak egyszerűen ronda?
Figyelt kérdés
2019. júl. 19. 18:13
2/16 anonim válasza:
Ja. De azon is lehet változtatni, új frizura, fogszabályzó, edzés. A legvonzóbb férfi test az arányosan izmos, az is akaraterő döntése.
Ehhez kell a kisugárzás is, őszintén érezned kell, hogy értékes ember vagy, hogy a másik úgy érezhesse, hogy nem saját maga alatti kategóriából választott.
Ez ugyanígy van fordítva is, lehetsz szép arcú, vékony lány, ha kúszol-mászol a pasi előtt, max. dugásra használ majd.
Senkitől ne várj el nagyobb érdeklődést irányodban, mint amit te vagy hajlandó adni magadnak.
3/16 anonim válasza:
Hiedelem az izmos test szükségessége. Én sem vagyok kigyúrva, sport ellenére van rajtam 10-12 kg plusz és voltak már barátnőim. 🙂 31F
4/16 anonim válasza:
#3: Biztos jóképű vagy, az segít, de a kérdező valószínűleg nem az.
5/16 anonim válasza:
#4: nem vagyok az. Tök átlag a fejem.
6/16 anonim válasza:
Nem jóképű, csak van pénze. 1x lefeküdtünk.
31N
7/16 anonim válasza:
#6: Te férfi vagy. Szóval mindketten szeretitek a péniszt?
9/16 anonim válasza:
Érdekes lett ez a topic, folytassátok, kérlek. :D
10/16 anonim válasza:
Andris, ne szégyenlősködj, mondd csak el mindenkinek mivel csajozol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!