Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen szőrös nőknek, a szőrös pasik jönnek be vagy nincs összefüggés? Vannak-e ilyen csajok az életben?
Nekem nagyon bejönnek az ilyen nők, sajnos nem igazán találtam még ideálisat. Nekem nagyon bejön ha egy nő ilyen szinten természetes.
Totál a mai társadalmi ideál (szolis, egyenes sokszor póthaj, 10 kg smink, szilikon mellek, talpig rózsaszín stb.) ellentétét keresem.
Aztán most azon gondolkozok, hogy vajon az ilyen csajok hol vannak, milyen pasik jöhetnek be nekik?
a szakáll pl. előny lehet?
27 F
Nincs össze függés abban hogy szőrős nőknek csak szőrős pasik jönnek be.
Ez így hülyeség.
Az ilyen noknek, akik maguktol meghagyjak a honaljkutyat a labuk stb mindenuk szoros es ehhez alt egy eros feminista allaspont is tartozik. Szerintem inkabb keress egy normalis baratnot, akit aztan raveszel szepen hogy legyen termeszetesebb (mondogatod mennyire tetszik igy meg ugy, stb)
Pl telen szerintem eleg sok no belemenne abba h meghagyja neked.
A nyar mas teszta, mert olyankor masok is latjak, es a mai vilagban sokan igenytelensegnek tekintik ha egy no szoros honaljban, labon.
Nem azt mondtam, hogy minden feminista szoros, hanem hogy akit ismerek szoros not (nem sok van, az teny) az mind feminista.
Tudod, nem minden rovar bogar, de minden bogar rovar.
Amugy meg no vagyok. Szoval nekem aztan nem kell magyaraznod ezt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!