Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak a nőknek sztriptízelő chippendale fiúk és a Chip és Dale mesefigurák, van összefüggés?
Figyelt kérdés
A mesefigurák: [link]
Angolul kimondva a "Chip and Dale" nagyon hasonlít a Chippendale szóra. A mesefigurák láthatóan "alul semmi" öltözetben flangálnak.
A hasonlóság véletlen vagy van mögötte valami?
2015. ápr. 25. 19:16
2/8 2-es vagyok válasza:
És tééényleg xD Észre sem vettem :D Feldobtad a napomat kedves kérdező :D De sajnos nem tudom a választ... :S
3/8 anonim válasza:
Ezen en is agyalok lassan 7-8 eve :-D
4/8 anonim válasza:
Persze,hogy van!Ők is ugrálnak mint a mókusok a színpadon.A nevüket a mesefilmből vették.
5/8 A kérdező kommentje:
4-es tudsz erre bizonyítékot?
2015. ápr. 25. 19:30
6/8 anonim válasza:
amikor először hallottam a chippendale szót, azt hittem a mókusokról van szó :D
a wikipédia azt írja, hogy a mókus nevek a Thomas Chippendale névből lettek (ő találta ki)
7/8 A kérdező kommentje:
Chip és Dale nevének eredete megvan, akkor már csak a Chippendale elnevezés honnan van a meztelenkedő srácokra? Ez roppant fontos kérdés:D
2015. ápr. 25. 21:37
8/8 anonim válasza:
Első amerikai férfi sztriptiz Club neve chipendalle,innen ered a nevük,semmi köze a meséhez:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!