Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki férfi épp "nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki férfi épp "nincs formában", mondjuk minimálbéres állása van, nem igazán vannak épp barátai, és amúgy is alacsony, akkor milyen nőkhöz odamenve van reális esélye?

Figyelt kérdés
Persze amellett, hogy közben álláshirdetéseket nézeget, sportol.
2018. aug. 9. 22:10
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
72%
Amikor nem voltam formában, észre sem vettek, nő vagyok. Szóval előbb talán hozd egyenesbe magad.
2018. aug. 9. 22:13
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Nyugdijas idős hölgyek
2018. aug. 9. 22:24
 3/32 anonim ***** válasza:
78%
Kismiliószor le lett írva: a saját szintjén de inkább az alatt keressen nőt. Szóval fogod a saját hátrányaidat,átvetíted nőkre ,még hozzáadsz pár rossz tulajdonságot és megvan a számodra talán elérhető nő.
2018. aug. 9. 22:27
 4/32 A kérdező kommentje:
És szerinted akkor ha férfi és női szintek vannak, ezek hogyan ismerhetők fel?
2018. aug. 9. 22:37
 5/32 anonim ***** válasza:
85%
tapasztalattal és józan beltással. Ha te munkanélküli vagy minimálbéres vagy akkor nem mész oda diplomás irodai csajokhoz. Ha nincs életed nincsenek barátaid,nem mész oda instaceleb állandóan buliban pörgő csajhoz,hanem keresel egy hallgatag bulit gyűlölő introvertált lányt,ha alacsony vagy nem mész oda magasabbhoz és így tovább
2018. aug. 9. 22:43
 6/32 A kérdező kommentje:
Egy férfi akár felsőfokú végzettséggel is jó esetben mire vezetői beosztásba kerül és rendelkezik autóval lakással, addigra már közel 40 éves, nem? Akkor kezdjen el csajozni, mert előtte szinte "észre sem veszik"? Bejön egyáltalán akkor még a 20-25 év körüli csajoknak?
2018. aug. 9. 22:46
 7/32 A kérdező kommentje:
A kevésbé társaság és bulikedvelő, inkább chatelős, Facebookozós, Tinderezős lányok is a szép embereket keresik, nem?
2018. aug. 9. 22:50
 8/32 Szergej55 ***** válasza:
94%
Bármennyire is szeretnéd, de ez a terület tipikusan olyan, amit nem lehet algoritmusokkal, elméletekkel, egyesekkel és nullásokkal egzakt módon leírni, csak nagyon halvány segédvonalakat meghatározni. Egyébként normál esetben senki sem fogja rajtad látni, hogy épp hány deákos van a pénztárcádban és mit dolgozol vagy nem dolgozol. De az tuti, hogy ha ilyen hülyeségeken rugózol, akkor senkinél sem lesz esélyed, mert elgörcsölöd az egészet, és azelőtt veszítesz, mielőtt "csatába mennél".
2018. aug. 9. 22:51
 9/32 anonim ***** válasza:
48%

Semmilyenhez szèpen èpitsd magad fel előbb.

Nem biztos amúgy,hogy 40 èvesen,nekem volt komoly vezető kollègàm 31 èvesen is.

Teperj,hajts,menj edzeni,tanulj nyelveket,szerezz piackèpes diplomát,fejleszd a belső jàèkodat

Igen amíg nem èpíted magad fel addig teljesen felesleges csajozni,maximum valami nagyon antinőt kaphatsz.

Hidd el tudom ugyanebben a cipőben jàrtam,a nem jó nőknek kellettem egyetemista koromban,nem is csajoztam hanem előbb leraktam az alapokat,karriert èpítettem,dolgoztam,nyelvet tanultam,edzettem úgyanígy.

26 èves koromig nem igazàn erőltettem mert nem volt èrtelme max az ilyen tarisznyàs bölcsèsz nőket kaphattam volna meg de azok meg nem indítanak be.

Neked kell tudni milyen nőt akarsz.

2018. aug. 9. 22:52
 10/32 A kérdező kommentje:
Akkor ha valakinek mondjuk ez a terve 22 évesen, hogy hajtva nagyon összejönnek dolgok 31 évesen, akkor 9 esztendőn keresztül ne legyen barátnője és 30 évesen legyen szűz?
2018. aug. 9. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!