Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki férfi épp "nincs formában", mondjuk minimálbéres állása van, nem igazán vannak épp barátai, és amúgy is alacsony, akkor milyen nőkhöz odamenve van reális esélye?
Inkább azt mondom előbb tegye le az alapokat,épitse fel magát,tegye magát piacképessé.
Menjen edzeni szépen,kaját lője be,tanuljon piacképes szakmát,teperjen benne,fejlessze magát,külső és belső játékot is,ruhatár frissítés.
Ezért mondom a válogatással semmi baj,csak akkor neki is oda kell magát tennie.
Én is így gondolkodtam,annó egyetemista koromban nem erőltettem a csajozást mert nekem is ezek a Corvinusos kikent cicamicák kellettek,és úgy voltam vele,előbb felépítem magam aztán majd,addig semmi értelme mert úgysincs esélyem,de ezt én beláttam.
Szépen nekiálltam magam felhozni arra a szintre.
Sok gyúrós, küzdősportoló, stb. egyetemista srácnak, akik nálam magasabbak sincsen barátnője.
Akkor ők az első állásukkal meg olcsó kocsijukkal jutnak el oda, hogy a csajok rájuknéznek 25 éves koruk környékén?
Aki meg mondjuk alacsony és népszerűtlen is, annak meg 30-40 éves korára lesz olyan autója, lakása, felsővezetői pozíciója, hogy 30-50 éves közepes kinézetű nőknek (nem 19-24 éves Corvinusosoknak) megfelel? Akkor nem sokkal érdemesebb azonnal hitellel és piros autóval indítani egy mondjuk 22 éves frissdiplomásnak, hogy ne 35 éves koráig küszködjön a nőzéssel?
De vegyél fel hitelt 18 évesen aztán vedd meg a lehasznált Bömöst és játszd a helyi strcit a dizsi előtt.
Az mondjuk biztos nem zavar hogy kb az összes melós meg gyári munkás 1-esel kezdődő bérű fiatalnak is mindnek van nője,csak a saját köreikből válogatnak.És késöbb se lesz ám nagy karrierjük. Nem tudom ez a corvinusozás is hogy akadt be nálad ,de egy corvis csajt ismerek és egy igazi pancser kispénzű srác felesége akit kb ő tart el ,és egyébként boldogok.
"De vegyél fel hitelt 18 évesen aztán vedd meg a lehasznált Bömöst és játszd a helyi strcit a dizsi előtt."
Hát sokkal szívesebben beülnek a lányok egy lehasznált Bömösbe, minthogy semmit fel nem villantó alacsony pasikkal beszélgessenek.
"Az mondjuk biztos nem zavar hogy kb az összes melós meg gyári munkás 1-esel kezdődő bérű fiatalnak is mindnek van nője"
Ez is kamu. Van akinek van, a szépeknek, magasaknak, őket lehet még el is tartja a csaja ahogy írtad.
Meg ha te egy nyelvtanfolyamra jársz gazdagok csemetéivel, meg egyetemre, akkor hogy válogatsz a saját körödből, ha azoknak csak talán tíz év múlva fogsz tetszeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!