Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki férfi épp "nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki férfi épp "nincs formában", mondjuk minimálbéres állása van, nem igazán vannak épp barátai, és amúgy is alacsony, akkor milyen nőkhöz odamenve van reális esélye?

Figyelt kérdés
Persze amellett, hogy közben álláshirdetéseket nézeget, sportol.
2018. aug. 9. 22:10
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%

Hajtson igen,màr 19 èvesen el kell kezdeni,ugyanezt csinàltam.

Nyilvàn nem a nők miatt csak,mert normàlis èletet akartam plusz egy kapcsolatot menedzselni kell nagyon ehhez meg kell pènz is.

- nyaralàs

- èlmènyek

- mivel csinos nőket keresek ezèrt nekem is edzenem kell amihez kaja kell ami nem olcsó plusz a csajnak az ètrendje

- kocsi se àrt mert nem fog BKV-zni a miniszoknyàjàban meg magassarkújàban a büdös ezer fokos jàrművön

- vonzó èleted lehet,ruhatàrad,èlmènydús ami szintèn pènz.

- konditerem szintèn pènz

2018. aug. 9. 23:12
 12/32 A kérdező kommentje:
Akkor ha 30-60 éves korban keres az ember a legtöbbet, akkor nem érdemes minden huszonévesnek minél több hitelt felvennie, hogy ne maradjon szinte szűz meg járjon neki nem tetsző lányokkal 10 esztendőn keresztül?
2018. aug. 9. 23:25
 13/32 anonim ***** válasza:

Hitelt semmi szín alatt nem max tanulàsra meg vàllalkozásra szabad.

Ezt neki kell eldöntenie èn nem alkudtam meg inkàbb fejlesztettem az èletem.

2018. aug. 10. 00:01
 14/32 Szergej55 ***** válasza:
100%
Apám, te saját magadat kötöd gúzsba ezekkel a teljesen irreális 5 éves tervekkel. Ennél kicsit lazábbnak is lehet lenni azért, ezt pedig onnan tudom, hogy nem szebb napjaimban én is hajlamos voltam ilyen teóriákat szövögetni.
2018. aug. 10. 00:49
 15/32 anonim ***** válasza:
Hülyeség amit írsz. Fiatal korban nem számít a státusz meg a pénz ,tizenéves korban meg 20-23 évesek közt sem igazán. Akkor még mindenki lazul meg iskolában tesped ,olyankor az adott kinézet meg a lazáskodás menősködés nagy kamu duma ami számít ,és jönnek a lányok szépen sorban,mert ők sincsenek tisztában még magukkal és a piacon elérhető értéküket sem tudják meghatározni még. Sportolni meg pénz nélkül is lehet 5-6 éves kortól már el lehet kezdeni.Persze ez a szülő sara ha nem iratja be a gyereket valami kemény sportra ami jó kinézetet hoz,de 10-en sok évesen már a gyereké,hogy nem akar menni.
2018. aug. 10. 04:49
 16/32 anonim ***** válasza:
Elsőnek csinálj magadnak egy jó kinèzetet ! Ha nem megy ? Akkor felejtsd el a csajozast!
2018. aug. 10. 05:48
 17/32 A kérdező kommentje:

A csajokat közepes kinézettel is 18 éves koruktól kezdve hívogatják randira ismeretségi körben, szórakozóhelyen, gyk-n, Instagramon, Facebookon, stb.. Tinderen, Badoon is százával kapják a pozitív értékeléseket is, levelezős társkeresőn is kapnak akár közepes külsővel több, mint száz levelet. Hogy ne lennének tisztában az értékükkel?

Akkor még mindig nem tiszta, hogy a hajtás mellett a következő 9 évben akkor ilyen esetben mi lesz az emberrel, 30 éves szűzként megveszi az első drága kocsiját és elköltözik a szüleitől és meglesz az első barátnője 3 évesen?

2018. aug. 10. 09:11
 18/32 A kérdező kommentje:
30
2018. aug. 10. 09:12
 19/32 anonim ***** válasza:
74%
Ha neked ez a terved ,akkor csináld ezt,aztán ne csodálkozz ha kiröhögnek 30 éves szűzként. De ha orrodnál tovább látnál és körbenéznél akkor egyből levágnád,hogy a fiúk nem bezárkózva a világtól pénzt hörcsögölnek és mikor összejött a nagy ház nagy kocsi ,akkor kezdenek el csak csajozni,hanem már tizenéves korban lyukas gatyával ezer ft-al a zsebben is hajtják a csajokat. Ha te sem itt sirámoznál hanem kimennél a szigetre ott összeszednél pár berészegedett laza kiscsajt ahogy mindenki teszi.
2018. aug. 10. 12:14
 20/32 anonim ***** válasza:
24%

Fújj utolsó a Szigetre mi?

Ja a mocsokba koszba,bepált pinájú igénytelen söröző nőkkel,akik nem tudnak fürödni kint sátorban lakva.

Hát akinek gusztusa van hozzá,tegye,aztán majd ha a töke fáj mert kankó mankó frankó lesz.

Csajozhat de ne legyenek elvárásai annyira hane érje be a lefarcolt nőietlen nőkkel,aztán a minőséget majd akkor amikor le vannak téve az alapok.

2018. aug. 10. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!