Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen formában ajánlanátok...

Milyen formában ajánlanátok havi 10000 ft-os megtakarítást, alacsony kockázattal, egyetemista fiatalnak?

Figyelt kérdés
23 éves tanuló vagyok, szeretnék havi 10000 ft körül félretenni, a lényeg csak az lenne, hogy ne veszítsen a pénz az értékéből. Lekötés is lehet. Bármilyen forma érdekel, nem értek még ehhez, várom a tanácsokat.

2013. okt. 2. 08:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Bankoknál van takarékszámla, az pont erre való.
2013. okt. 2. 11:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mire szeretnél megtakarítani (időtáv?).
2013. okt. 3. 09:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Kamatozni az nem fog semmit. A mai helyzetben lehet még kevesebbet is kapsz vissza. Én régebben mindig gépkocsitakarékbetétkönyvet vettem, igaz nem kamatozik, de ilyen kis összegnél úgy se lenne értelmes kamat. pluszba még van egy kis esély, hogy nyerhetsz magadnak kocsit.
2013. okt. 3. 20:41
 4/4 kapo1588 ***** válasza:

hello

melyik banknál vagy? hogy ha tényleg annyi érdekel hogy a pénzed fixen megmaradjon én a helyedbe egy cib malacperselyt kötnék. ingyenes nyitás és fenntartás mnb kamathoz igazodik a kamata ami most ugye alacsony... most 3,5 % fizet. kb ennyit fogsz kapni bankba mindenhol. de szerintem ez is jó arra hogy megtanuld beosztani a pénzt vagy egy nyári nyaralásra pl gyűjts. ha kérdésed van szólj nyugodtan én is agyaltam ezen annó sokat:)

2013. okt. 7. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!