Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ilyen formában tényleg nagyon gáz, hogy anyukám 36 évesen segít az ismerkedésben, lehet le kéne állítanom?
Sokszor együtt megyek anyukámmal, segítek , elkísérem , ide oda..
Anyukám nagyon szeretne már unokát ezért próbál aranyos lányt szerezni nekem, az a baj hogy eléggé irreálisak az elvárásaim szerintem 100 nő közül kb. egy fog meg és anyukám mindig olyan nőkhöz vissza oda, akik nem az eseteim. Ciki hogy mondja a nőnek hogy milyen rendes vagyok és hogy igyunk meg valamit stb... és akkor én meg nemet mondok...
"nagyon szeretne már unokát"
Az önző céljain kivül van más oka ami miatt ennyire aktiv anyuka?
Anyukád 36 éves, jó esetben 18 évesen szült, akkor te is kb 18 lehetsz most.
Hova akar unokát a 18 éves fiátol?
Szerintem anyukádat kéne kicsit helyre tenni, nem bántásból írom. Kedves vagy, hogy segítesz neki de őszintén megmondhatod neki, hogy ne ő keresgéljen neked, mert az a te feladatod. És itt érdemes figyelni arra is, hogy ha találsz valakit, ne telepedjen rátok, mert az ijesztő lehet egy nő számára. Senki nem szereti az anyámasszony katonáját amikor komoly kapcsolatról van szó. 🙂
U.i. Gondolom te vagy 36 éves, nem az anyukád. Picit félreérthető a megfogalmazásod. 🙂
"én vagyok 36 éves"
És akkor az agyam felsikoltott, és kivetette magát az ablakon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!