Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire kiismerhetőek egyes nők? Az ismeretető jelek (megérzések) mindig hagynak nyomot maguk után valamilyen gyakorlati formában, unalmas már, legalább lenne kihívás benne, de az sincs, mi a teendő?
Csak azokkal a nőkkel van problémám, akikkel volt dolgom és nincs konkrét, mert sok apró folt van a zsákjukon (ismétlem, akikkel volt dolgom)
(sóhaj)
-egyszerre több vasat tartanak a tűzben, minden tekintetben (flört, randizás, szex)
-csendesek, szótlanok, nincs kérdésük, csak hozzászólásuk egy témához
- én úgy látom, hogy 70%-ot teszek bele, ő meg kb. 30-at (csak én keresem, többet írok neki, nem tud kis dolgoknak örülni)
-a kedvencem, de ez az elsőből fakad: amit hétfőn modnanak, az szerdára már zéró információ...
Velem van a gond, jaja.
De legyen fifty neki-fifty nekem, akkor sem fogom megérteni.
Tudod az előítélet is hasonló szinten zajlik a nő-férfi szerepekben, mint az önzőség az egész emberiségben.
Az biztos.
Amíg van választék, addig biztos, hogy a legjobbat akarják.
Mondom az önzőség működik.
Ha másnem akkor ha túl sok a problémája a delikvensnek a másikkal, akkor jön a sok szex, aztán ha az sem, akkor az óvatos anyagi lehúzás majd a kidobás :)
Ez ehhez el kell érni egy szégyenletes szintet nekem.
De az nem szégyenletes, hogy mindenki a legjobbat akarja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!