Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire kiismerhetőek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire kiismerhetőek egyes nők? Az ismeretető jelek (megérzések) mindig hagynak nyomot maguk után valamilyen gyakorlati formában, unalmas már, legalább lenne kihívás benne, de az sincs, mi a teendő?

Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 23:46
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Bocsi rejtjeles ovlasásról még nem hallottam, főleg olyxannal amit te is használsz. Persze, hogy nem értem a szavak mögötti lényeget, mivel én vagyok az egoista.
2022. aug. 12. 00:53
 12/24 anonim ***** válasza:
95%
Érthetően, egyszerűen leírnád hogy mi a konkrét problémád a nőkkel?
2022. aug. 12. 00:54
 13/24 A kérdező kommentje:

Csak azokkal a nőkkel van problémám, akikkel volt dolgom és nincs konkrét, mert sok apró folt van a zsákjukon (ismétlem, akikkel volt dolgom)

(sóhaj)

2022. aug. 12. 00:58
 14/24 anonim ***** válasza:
95%
És mik ezek a konkrét unalmas tulajdonságok,melyek mindegyik esetben megfigyelhetőek?
2022. aug. 12. 01:00
 15/24 A kérdező kommentje:

-egyszerre több vasat tartanak a tűzben, minden tekintetben (flört, randizás, szex)

-csendesek, szótlanok, nincs kérdésük, csak hozzászólásuk egy témához

- én úgy látom, hogy 70%-ot teszek bele, ő meg kb. 30-at (csak én keresem, többet írok neki, nem tud kis dolgoknak örülni)

-a kedvencem, de ez az elsőből fakad: amit hétfőn modnanak, az szerdára már zéró információ...

Velem van a gond, jaja.

De legyen fifty neki-fifty nekem, akkor sem fogom megérteni.

Tudod az előítélet is hasonló szinten zajlik a nő-férfi szerepekben, mint az önzőség az egész emberiségben.

2022. aug. 12. 01:08
 16/24 anonim ***** válasza:
94%
#15: az általad leírt tünetek egyértelműen azt jelzik, hogy ezeknek a nőknek te egyszerűen nem kellesz eléggé.
2022. aug. 12. 01:22
 17/24 A kérdező kommentje:

Az biztos.

Amíg van választék, addig biztos, hogy a legjobbat akarják.

Mondom az önzőség működik.

Ha másnem akkor ha túl sok a problémája a delikvensnek a másikkal, akkor jön a sok szex, aztán ha az sem, akkor az óvatos anyagi lehúzás majd a kidobás :)

Ez ehhez el kell érni egy szégyenletes szintet nekem.

De az nem szégyenletes, hogy mindenki a legjobbat akarja?

2022. aug. 12. 01:33
 18/24 anonim ***** válasza:
25%
Ha szerencséje van, meg tud állni Kis Józsefnél, ha meg nem, akkor keres tovább 45 évesen a macskáival. Ez ebben a lutri, ha túl nagyok az igények, meg szőke herceges meséken nőttek fel. Akinek senki sem elég, az ne csodálkozzon, ha egyedül marad. Láttam én már 50+os nőt sírni hogy be van pókhálósodva, de olyan rusnya volt már, hogy csak bottal lehetett volna megpiszkálni.
2022. aug. 12. 02:01
 19/24 A kérdező kommentje:
A napi végszó: pedig én hajlandó vagyok változni is az ő kedvéért, főleg ha egymásba szeretünk, de az egészséges. Ennél többet nem tehetek, mindenkinek megmondtam, hogy nem kertelek semmiről, nem várok el semmi olyat, amit ne tudna egy átlagos nő megtenni (ez összetett persze, de nem sok elvárásom van), és még valamit, de azt elfelejtettem bitangul :D
2022. aug. 12. 02:09
 20/24 anonim ***** válasza:
95%
#17: a saját test és intim szféra fölött rendelkezni alapjog, amit ha te önzőségnek nevezel, akkor elvitatod ezt a jogát. Érted, mire akarok kilyukadni?
2022. aug. 12. 02:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!