Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ilyen formában?
Picit bizonytalan vagyok!
Van egy férivel akivel 6 napja beszélünk fbn(2019ben már egyszer ismerkedtünk,de akkor valami miatt abba maradt.) A srác elég normálisnak tűnik,picit nagyképű, de nem veszélyes, viszont nem nagyon figyel rám.
Egyik nap csak későn este ért rá(m),akkor írt csak.
Leírta hogy telt a napja,mennyire hiányzik neki a hangom (amit egyszer hallott csak) majd elköszönt,nem kérdezte meg,hogy telt a napom,hogy vagyok stb.. tehát nem túl figyelmes,magáról sokat tud beszélni,de úgy érzem nem nagyon érdekli velem mi van
A cseresznye a habon viszont az,hogy anyukám abba a faluban dolgozik ahol ő lakik, és mondta hogy látta az ,,anyósomat,, úgy gondolom ez 3 nap beszélgetés után nagyon erős.
Elvileg azt mondta a bátyjának én leszek a felesége, ezt sem tartom egészségesnek.
Számomra az jön le,hogy neki teljesen mindegy ki csak legyen már valaki, ugyanis ennyi kevés ismert után nem gondolom, hogy engem akar hisz nem is ismer,de lehet én látom rosszul a dolgokat. A másik, mondtam mikor megkeresett a hét elején,hogy q személyes találkozó egyéb okokból egyideig nem fog megvalósulni, ha neki ez így megfelelő akkor rendben van,ha nem azt is elfogadom. Azt mondta megérti, de már a randit erőltetné.
Nektek erről mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!