Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 éves hölgyek! Ti belevágnátok egy kapcsolatba egy férfivev ebben a formában? (Pro és con lent.)
Elonyok:
-Kedves, sokat bokol
-Figyelmes, erdeklodo
-Szereny
-Kozos erdeklodesi korok
-Jol nez ki, en abszolut vonzodok hozza
-Van kemia
Hatranyai:
-Onbizalomhianyos, ezert mar most kicsit feltekeny, illetve ha nem vele talalkozok, megkerdezi, hogy mikor erek majd haza (elvileg csak mert o torodo tipus)
-A szuleivel es a testverevel el 30+ evesen, nem azert mert nem dolgozik, hanem mert neki kell eltartania oket
-Nincs kocsija, nincs diplomaja, ambicioja
-Nincs nagyon elete rajtam kivul, azaz baratai, ezert csak akkor mozdul ki otthonrol, ha velem randizik, emiatt ha veletlenul lemondom, szomoru, hogy ugrott a hetvegi programja
-Hatarozatlan, nekem kell kivalasztani a randigelyszint pl.
Az előnyök számomra eléggé alap. Csak azért, mert valakivel kompatibilis lehetnél, nem kell egyből összejönni.
A hátrányok viszont nagyon "súlyosak". Mellettem valószínűleg hamar elvinné az infarktus, mert a baráti köröm jelentős része férfiakból áll, lévén férfitúlsúlyos szakmában dolgozom, de a többi is baromi kellemetlen hosszú távon. Gyakorlatilag örökbe kellene fogadnom és pesztrálnom, mint egy kutyát. Ami egy szőrsűrűség alatt nem cuki.
Én nem vágnék így bele egy kapcsolatba.
A féltékenység nekem nagyon nem pálya, ha nem bízik meg bennem valaki, ne legyen velem(soha nem adok okot bizalmatlanságra).
Az hogy neki kell eltartania a szüleit, számomra azt jelenti, hogy nem fogunk tudni egyről a kettőre haladni együtt, mert minden pénz odamegy…
Az hogy nekem kell mindig kiválasztani a randihelyszínt , számomra fárasztó. Éltem ilyen kapcsolatban, nem sokáig.
De a legnagyobb red flag, hogy rajtam kívül nincs élete. Érzem hogy én megfulladnék mellette, nem szeretem ha rámakaszkodnak meg hogy elszomorodik ha mással töltök időt. Így én személy szerint nem lennék boldog ebben a kapcsolatban, nem választanám őt.
Pasiként:
Ahogy a #2es is mondta az durva red flag, ha nincs rajtad kívül élete. Exem volt ilyen. és nagyon rám telepedett. (mindenhova velem akart jönni, ha elkezdtem játszani egy online játékot: azonnal regisztrált ő is, a végére kb fullasztó volt az egész.)
Biztos, hogy nem.
Mit kezdjek valakivel, aki 30 évesen a szüleit meg a testvérét tartja el?
Hát az biztos, hogy ha nekem kellene anyámékat meg a testvéreméket is pénzelni, elzárnám a pénzcsapot. Felnőtt emberek, vállaljanak már maguk után felelősséget. Az idős, beteg szülőnek segíteni még csak-csak oké, de a tesó is eltakarodhatna a qrva anyjába dolgozni.
Ez a fickó egy balek.
Utolso: sajnos a tesoja is beteg, elvileg nem lehet alkalmazni.
Allitasa szerint szandekozik valamikor elkoltozni, de azt nem mondta, mikor..
En egyedul elek, de o majdnem 10 evvel idosebb nalam es o a ferfi, nem nagyon akarnam befogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!