Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 éves hölgyek! Ti belevágnátok egy kapcsolatba egy férfivev ebben a formában? (Pro és con lent.)
Elonyok:
-Kedves, sokat bokol
-Figyelmes, erdeklodo
-Szereny
-Kozos erdeklodesi korok
-Jol nez ki, en abszolut vonzodok hozza
-Van kemia
Hatranyai:
-Onbizalomhianyos, ezert mar most kicsit feltekeny, illetve ha nem vele talalkozok, megkerdezi, hogy mikor erek majd haza (elvileg csak mert o torodo tipus)
-A szuleivel es a testverevel el 30+ evesen, nem azert mert nem dolgozik, hanem mert neki kell eltartania oket
-Nincs kocsija, nincs diplomaja, ambicioja
-Nincs nagyon elete rajtam kivul, azaz baratai, ezert csak akkor mozdul ki otthonrol, ha velem randizik, emiatt ha veletlenul lemondom, szomoru, hogy ugrott a hetvegi programja
-Hatarozatlan, nekem kell kivalasztani a randigelyszint pl.
Én elgondolkoznék azon, hogy miért nincsenek barátai.
Az, hogy már most féltékeny és hívogat és kb. olyan mint egy kutya, akit meg kell sétáltatnod... Szerintem eléggé férfiatlan. Főleg, hogy ennyire nincs saját véleménye.
Ezek olyan intő jelek lennének számomra, hogy addig lépnék le a saját mentális egészségem védelmében, amíg még nem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!