Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen felesleges tovább ilyen formában ismerkednem vagy azért még van esélyem?
Hát elég alacsony vagy és azt mondják hogy elég csúnya is, de erről én nem tehetek. Nyilván hogy olyan nőhöz megyek oda akik tetszenek, lehet hogy ezek túl csinos, túl szépek, de hát mit csináljak ezek jönnek be, most menjek oda olyanokhoz akik nem jönnek be?
Az a taktikám, hogy Budapesten főleg tömegközlekedési eszközön vagy Margitszigeten vagy Városligetben ha egy nő megtetszik akkor odamegyek és próbálok beszélgetni vele vagy elhívni randira. Eddig olyan 30 nőhöz mentem oda és sajnos mind visszautasított...ha van értelme, akkor ha jell ezer nőhöz is odamegyek, csak hogy csinos barátnőm legyen
Legyen 300.
Ha megvan a 300 visszautasítás, akkor menj el magasító műtétre.
Mindenesetre addig gyúrj ezerrel, mert a műtét biztosan sok negatívummal fog járni.
1: Te is John Sonmeztől jössz? (Ő mondta ezt a számot eredetileg).
Egyébként én régen számoltam egy excel táblázatban hogy hány nőhöz mentem oda. 34 -nél álltam meg, de a naplózás előtt is mentem oda lányokhoz.
Ahoz hogy legyen eselyed azer kellene valami megelozo dolog is.
Csak random odamenni, max hulyenek fognak nezni. De meg a jobb kinezetu ferfiakat is.
Ha viszont ugy mesz oda, hogy elotte van egy mosoly, egy szemkontaktus, vagy erzed hogy nez, zavarba van, az azt jelenti hogy tetszel neki, akkor enis odamegyek akarkihez aki nekem is bejon. Metro buli busz akarmi. De csak ugy random szerintem gaz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!