Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én minden nőnél esélytelen vagyok, mert a szüleimmel élek 35 évesen, egy híd alá is érdemesebb lenne költöznöm?
6
Ha aktív szülői segítség nélkül nekem 22 éves korom óta megy a külön élés, akkor másnak is. Nem vagyok sem zseni, sem kivételesen tehetséges semmiben, a szüleim vidéken tanárok, tehát komoly kapcsolati tőkém sem volt.
(Aktív segítség alatt azt értem, hogy a mindennapokban nem szorulok rájuk. Nyilván kölcsönösen segítjük, támogatjuk egymást a családban, de nagyon rég nem tart el sneki senkit.)
11.
A hajléktalan hamarabb elhalálozik kb. így:
Hihetetlen fájdalomra ébredsz, úgy érzed, megsüketültél. Könnyező szemeiddel csak hosszú másodpercek alatt sikerül rekonstruálni a történteket. Felnézel, s látod, hogy tucatnyi fiatal áll néhány méterre tőled. Röhögnek, egyikük már gyújtja is be a következő petárdát. Amint repül feléd, te félreütöd, és talpra ugrasz. A legények visszahőkölnek, nem számítottak ilyen fiatal áldozatra. Gyorsan körbevesznek. Összevissza forogsz, hogy mindenkit láss, és ahogy a torkodon kifér, ordítozol. Valaki bemozdul, te hátralépsz, és a következő pillanatban visszatér a hallásod: üvegcsörömpölést hallasz, azután érzed a halántékodra lecsapó borosüveg okozta fájdalmat. Többre nem emlékszel, nem tudod, mit tettek veled. A társadalmat nem rengette meg a halálod híre. Kalandod itt véget ér.
A híd alatt legfeljebb tavasszal és nyáron lennél csak meg, ősszel és télen már kisz*pnád rendesen. Értelmetlen. Aki nem képes nőt szerezni, a szülei tartják el szinte, akkor az egy bizonyos fokú életképtelenség, ergo ha kiköltözöl a híd alá, konkrétan pár nap marad hátra az életedből, mert utcáról bejárni dolgozni nem épp a legmegfelelőbb és megoldhatóbb dolog, és ráadásul tél közepe van, mínusz fokok, konkrétan halálra fagysz.
Ha viszont nem vesszük ennyire komolyan a kérdést, akkor csak azt tudom ajánlani neked, hogy prosti vagy dolgozz kicsit magadon. Plusz legyen hajlandóságod elköltözni otthonról, önállósodni, stb.
12.
Ja, én is csináltam így. Olyan remek dolgok jutottak "cserébe", mint éhezés, 14 fokos lakás egész télen, ha valami elromlik több hónapig kell gyűjteni, mire újat tudsz venni... Ezekből inkább nem kérek még egyszer.
10 duci nő vagyok és én írtam a 9-es választ.
Semmiben és semmivel sem érdemlek rosszabb férfit, mint a karcsúbb társaim.
Van önérzetem és elvárásaim is vannak.
16
Öhm, hát én jól megvagyok. Egy szűkös, de zsír új módon felújított albiban élek, bőven van miből félre tegyek és változatos, minőségi ételeket eszem. (Igaz, nem vendéglőben, hanem legtöbbször én főzök.)
És ismétlem, nem valamiféle anyuci-apicu pénzelte zsenigyerek vagyok, hanem egy full random képességekkel és lehetőségekkel elindult ember.
Most már szerintem tök fölösleges a csajozás miatt elköltöznöd.
Nem akarlak megbántani,de 35 évesen már a nagy huszonéves csajozós korszakodon rég túl vagy.
Szerintem becsüld meg azt az időt amit még a szüleiddel együtt tölthetsz.
18.
Akkor lehet, hogy ez a fővárosban lehetséges, de itt vidéken nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!