Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én minden nőnél esélytelen vagyok, mert a szüleimmel élek 35 évesen, egy híd alá is érdemesebb lenne költöznöm?
20
Akkor oda kell költözni, pont ahogy én tettem.
21.
És majd te fizeted az ezzel járó félmilliós költséget, igaz-e?
22
Magamnak kifizettem. :D Egyébként nehogymár akkora összeg legyen 500 ezer forint... Nyilván egy táskára vagy egy wellness hétvégére eszembe sem jutna kifolyatni ennyi pénzt, de amikor az életed, a perspektíváid, a lehetőségeid múlnak ezen, akkor mi a kérdés?
23.
Az, hogy itt vidéken összesen nem fizetnek ennyit, nemhogy csak úgy random legyen ennyi.
De most őszintén kérdező, te így 35 évesen szívesen mennél fel a barátnőd szüleihez rendszeresen mert ő ott él?
Jócskán felnőtt ember vagy. 17 éve nagykorú. 17 év nagyon sok mindenre elég. De tegyük fel hogy nagyon szerencsétlen lapokat kaptál és teljesen önhibádon kívül vagy még otthon (mondjuk nem sok jó kifogást tudok elkepzelni de mindegy). Akkor is, egy hozzád hasonló 35 éves felnőtt ember szerinted úgy akar veled ismerkedni, hogy jó jó, randiztunk egy párszor, most már jó volna szexelni, ja hogy hozzád nem mehetünk mert Marika néni végig nézi ahogy bevonulunk a szobába és utána is csak egy ajtó választ el tehát csendben kell lennünk?
Aztán ha már együtt jártok, akkor is mindig te mész majd a nőhöz mert csak ott tudtok kettesben lenni, nyilván az első pár hónapban ő még nem fogja mondani, te meg még nem fogod felajanlani hogy amúgy takaritasz, főzől, mosol, rezsit fizetsz nála, bevasarolsz stb.
Tehát szerinted miért lenne ez így vonzó lehetőség bárkinek?
Mi az oka hogy még otthon laksz egyébként?
Nyilván hogyha az ember első látásra szerelembe esik és te vagy élete párja akkor valahogy túl lendül ezen megha kellemetlen is. De ha nem plusz ötről (első látásra szerelem) hanem nulláról indulsz ahol be kell mutatnod miért válasszon téged, akkor ez már rögtön egy mínusz pont.
,,Nem akarlak megbántani,de 35 évesen már a nagy huszonéves csajozós korszakodon rég túl vagy."
Várjam meg a szülői örökség rám eső részét, és ha ez 50 évesen is történik meg, akkor próbáljak ismerkedni?
28.
Van olyan ismerősöm, aki megtette. 61 évesen örökölt, bazi sok pénzt, hatalmas házat, akkor lett is nője, tök jól érzik magukat azóta, úgy tudom nyáron házasodnak.
19# vagyok
Sajnállak téged kérdező
Most te komolyan azt várod hogy mikor örökölhetsz lakást?
Nemhogy örülnél neki hogy vannak még szüleid és hálás lennél minden napért
Ilyen hozzá állással stílussal talán jobb is hogy nem csajozol, szegény lányokat óvd meg magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!