Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy a barátaid erőltettek valakit? Mi lett a vége?
Figyelt kérdés
Szingli vagyok, és erőltetnek egy személyt, akit nem akarok. Akárhogy írom nekik, hogy nem vonzó a számomra, nem értik. Kedves, aranyos, komoly, van kocsija, szerethető, romantikus, amit értek, de lehet a világ legnormálisabb csávója, ha nem tudok belészeretni.2024. jan. 7. 11:25
11/13 anonim válasza:
18-19 évesek lehettünk, amikor egy házibuliban nagyon össze akartak hozni egy sráccal, már előtte is túl sokat dicsérték nekem és engem is neki. Csak futólag ismertük egymást, egy barátnőm másik baráti társaságába tartozott. Csak mi voltunk ketten szinglik azon a bulin, gondolom ezért vették ennyire a fejükbe, hogy de jó lesz mindenkinek ha mi összejövünk, aztán egész buli alatt úgy intézték, hogy a lehető legtöbbet legyünk kettesben.. Hááát nem jött össze :D Kb 2 percen belül eldöntöttük mindketten, hogy köztünk egész biztos nem lesz semmi vonzalom, de jót beszélgettünk és utána pár évig jó haverok voltunk :D Ez volt asszem az utolsó alkalom, hogy valaki kerítőt akart játszani.
12/13 anonim válasza:
Próbálj normális barátokat szerezni inkább...
N 31
13/13 anonim válasza:
Én szakítottam egy sráccal még tiniként, mert nem nagyon értette meg, hogy nem akartam azonnal szexelni vele meg folyton ócsárolta a szüleimet + engem meg kontrolmániás volt.
Utána szinte minden évben megkérdezte az egyik rokon, hogy ez a fiú jár-e valakivel, ha nem, nincs-e kedvem vele újra próbálni, most már érettebb vagyok ehhez a kapcsolathoz, így újra lehet próbálni.
Ez addig tartott, amíg egyszer pont nem voltam jó passzban, amikor elkapott a rokon megint ezzel és elmondtam neki, hogy miket mondott a családról ez a fiú.
Utána soha többet nem erőltette ezt a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!