Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedett így a barátnőm ha egyszer nem akart? Hogy lesz így tovább lehet esetleg még a párom, szex lehet még vagy most már barátságnak is vége?
#2 meg #3
Milyen igaz... És milyen gyakori eset....
Ez amúgy egy nagyon megosztó kérdés. Én inkább úgy mondanám - bár ezt sem tudom konkrétan bizonyítani -, hogy férfi-nő között TÖBBNYIRE nincs barátság, de hallottam már olyan eseteket is, ahol hosszú évek óta (akár 10+ éve) működőképes barátságokról számoltak be itteni női kommentelők, és ennyi idő alatt bőven letesztelhető volt a viszony, hogy tényleg barátság-e.
Ami engem illet, sokáig én is azon a véleményen voltam, hogy tökéletesen működik a férfi-nő barátság, mert magamból indultam ki 16-20 éves korom között. Évekig legjobb barátok voltunk egy akkori lánybarátommal, viszont köztünk a kölcsönös vonzalom is megvolt, "baráti csókok" voltak köztünk sokszor, meg együtt alvás is, sőt még egy petting kezdemény is (amit végül idő előtt abbahagytam), meg sokat témáztunk arról, hogyha összejönnénk, tönkretennénk a barátságot. Szóval ezek miatt sántikált az állítás, hogy valóban ugyanolyan barátok lennénk, mint férfi-férfi és nő-nő között. De erre már felnőtt fejjel jöttem rá, évekkel a különválásunk (költözés) után.
Ennek ellenére egyébként mai napig barátok vagyunk, bár az ország másik végében lakunk, néha szoktunk levelezni, és már régóta tervezünk egy talit is, ami az elmúlt pár évben nem jött össze sajna, de hamarosan talán igen (neki is van férje, nekem is van barátnőm).
Amúgy kérdező, mi lett végül? Megbocsátotta neked ezt a dolgot, vagy úgy döntött, hogy külön utakon folytatjátok?
Ha esetleg megbocsátott, akkor ha elfogadsz egy javaslatot: szép fokozatosan építsd vissza a bizalmat, és ha visszaépült, többet ne mozdulj rá. Bár ez sem lesz könnyű, mert ha te belezúgtál, akkor nem fogsz tudni nyitni más nők felé... ha innen nézzük, és érzelmileg le vagy kötelezve az irányába, akkor csak idő kérdése, hogy megint történjen valami (újra rámozdulsz, vagy te magad döntesz úgy, hogy lazábbra veszed vele a viszonyt, hogy tudj más nők felé nyitni).
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!