Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex véget vethet egy barátságnak?
Figyelt kérdés
Filmet néztünk (volna) egy barátommal, de aztán elkapta a szenvedély, csókolgatott,simogatott, én meg idióta voltam mert hagytam magam és folytattam..de azért mert szerelmes vagyok belé! :(2016. dec. 11. 00:40
2/9 A kérdező kommentje:
Nem ír vissza.. Novemberben tortent, persze beszéltünk azota de van mikor tobb ora múlva ir vissza, ma irtam neki es meg se nézte:/
2016. dec. 11. 00:47
3/9 anonim válasza:
Te szerelmes vagy, szex is volt, és "barátok" vagytok. Értem...
A válasz az, hogy részedről a mindent vagy semmitnek van értelme. Barátságnak nincs.
4/9 anonim válasza:
2 akkor a semmiről van szó nyilvánvalóan.
5/9 A kérdező kommentje:
Én maradnék a barátja, tudja sajnos hogy tetszik nekem (érzi es el is mondta) de távolság tarto lett:s nagyon hianyzik:/ azt hogy hülye voltam mar tudom magamtol is:(
2016. dec. 11. 00:53
6/9 anonim válasza:
Távolság tartó, mert véletlenül se akar tőled semmit.
Vagy lehet, amit akart, azt már megkapta...
9/9 mellanka válasza:
Oszinten? Nem igazi barat o, csak arra ment. Minimum egy bocsanatkeres lett volna a tisztesseges tole. Ha pedig o zarkozik el, akkor nyilvan kihasznalta a helyzetet, mert latta rajtad, hogy megteheti. Ez nem baratsag, es nem te szurtad el, mert a te erzeseid tisztak voltak, az ovei pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!