Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy jobban vonzódok egy 30 körüli férfihoz, mint a velem egykorúakhoz?
Mesélj még nekem erről.
Van egy lány ismerősöm, akivel ugyanez a helyzet, és nem tudom megfejteni.
Azon agyaltam, hogy a kamaszoknak a nagy vágyuk, hogy minél inkább felnőttesebbek legyenek.
Talán még a kamasz korodat éled, ami neked nem is tűnik fel, és egy 30 éves férfi párjának lenni elég vonzó dolog, mert mindene megvan, ami egy felnőtt férfinak, hiszen az.
Te is szeretnél már felnőtt lenni, és a saját autó, saját ház, munka, anyagi biztonság... Szexuális tapasztalat, élet beli tapasztalat... stb.
Ezek nem hátráltató tényezők... Nem de bár?
Én meg fiúként hasonló idősen az idősebb nőkhöz vonzódtam. Nincs ebben semmi, amíg tényleg csak álmodozás szintjén marad.
Mert azt valljuk be 30 éveshez egy 19 éves még gyerek!
Én még a 23-24 évesekre is azt mondom gyerekek, érted...
Semmi jó nem sülne ki egy olyan kapcsolatból, ahol a férfi kap egy jó kis fiatal pipi husit, de igazából semmi nem működik mert akkora a generációs szakadék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!