Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ennek a barátságnak van még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a barátságnak van még jövője szerintetek?

Figyelt kérdés
Tegnap a legjobb barátom bejelentette, hogy meleg, és hogy már egy ideje fantáziál rólam, bejövök neki, néhány dologgal eljátszott a gondolataiban, ezzel egy 4 éves barátságot állított a feje tetejére. Ötletem sincs, hogy mit kell / lehet ilyenkor csinálni, mondani, megígértem neki, hogy minél hamarabb választ adok neki, és megbeszélem vele a dolgot, de nem tudom, hogy mit mondhatnék, nagyon kényes téma ez

2014. nov. 27. 23:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha te nem viszonzod a hajlamait és érzéseit, akkor sajnos az a megoldás marad, ami a fiú-lány barátság esetében szokott lenni. Kapcsolatot megszakítani teljesen. Egyébként szenvedni fog, és ezt nem szabad hagyni.
2014. nov. 27. 23:35
 2/13 A kérdező kommentje:
de akkor mit csináljak? tudom, hogy hülyén hangzik, de nagyon szeretem őt, legjobb barátom, nem szeretném, hogy szenvedjen :/
2014. nov. 27. 23:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha nem jössz össze vele, akkor mindenképp fog. A kérdés csak az, hogy meddig. A legkönyörületesebb az, amit leírtam.
2014. nov. 27. 23:37
 4/13 A kérdező kommentje:
hmmm.... hát nem tudom, hogy mit tehetnék, úgy érzem, hogy nincs jó döntés, mert hátba döföm, én érzem magam szarul, tegnap óta kattog az agyam
2014. nov. 27. 23:40
 5/13 anonim ***** válasza:
22%
Mondd neki el amit gondolsz. Miért kell mindig mindenen gondolkozni? Amikor azt mondtad neki hogy gobdolkozol akkor mire gondoltál? Hogy pár nap alatt te is be melegszel? Mondd neki hogy nem lehet mert te az ellenkező nemhez vonzódsz. Mondd hogy b*zi-e vagy? :D
2014. nov. 28. 00:00
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

Barátok vagytok, az Ég szerelmére!! Most megutáltad azért, mert meleg, és látni sem akarod többet? Csak ennyit számít egy barátság, hogy meleg, és akkor eldobnád? Azt hinné az ember, hogy akik barátnak nevezik egymást, tényleg szeretik is a másikat. Hiányoznátok egymásnak , ha felbomlana ez a barátság, én úgy gondolom. Nem kell, hogy te is meleg legyél ,csak fogadjátok el egymást; ő őszinte volt veled, elmondott valamit; te ezt ilyen formában nem viszonzod; ha barátok vagyok, te is megérted őt, meg ő is megért téged.

Ennyi ez szerintem:)

2014. nov. 28. 00:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha normális a srác, akkor sztem el tudja fogadni, hogy nem akarsz többet barátságnál, de a kapcsolatot megszakítani szerintem nagyon radikális húzás lenne így elsőre...
2014. nov. 28. 00:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is a 6- és 7-es válaszolóval értek egyet. Egy "barátságot" ilyen piti helyzet miatt nem érdemes félredobni!
2014. nov. 28. 06:27
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, h kérdezd meg miért mondta el? És válaszoljon őszintén, többet érez-e irántad mint barát, mert ha igen akkor ő nagyon fog szenvedni egészen addig míg el nem felejt. Felejteni pedig csak akkor tud ha nem foglalkozol vele. De ez nagyon nehéz dolog mindkettőtök részéről!
2014. nov. 28. 09:04
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Na nekem a helyzet másik oldaláról van tapasztalat. Bi vagyok bár még sose voltam fiúval és legjobb barátomnak elmondtam hogy vannak ilyen gondolataim és hogy róla is szoktam fantáziálni, mondjuk igaz én nem szerettem bele csak maga a szex érdekelt. Mivel igazán jó barátok voltunk vagyunk elmondta hogy ő is fantáziált már ilyesmiről de nem akarja kipróbálni így nem lett semmi. nekem mondjuk ez nem okozott fájdalmat meg semmi mert minden maradt úgy ahogy. És így 2 év után már egyre kevésbé vonzódok hozzá szóval hülyeség lenne ezért egy barátságnak véget vetni. szerintem ...
2014. nov. 28. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!