Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még jövője a barátságnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még jövője a barátságnak ezek után?

Figyelt kérdés
Nem rég mentem középsuliba, és kialakult egy baráti kör amiben én és még egy lány kicsit szorosabban is jóban lettünk. Sok mindenben hasonlítunk, sokat nevetünk már elég sok mindent elmondtunk egymásnak saját magunkról és úgy éreztem kezd beférkőzni a szívembe. Igen ám, de elmondtam neki, hogy tetszik nekem egy bizonyos fiú. Ő olyan, hogy elég könnyedén jóban lesz akárkivel és mondta, hogy puhatolózik egy kicsit. Amit megtudott az az, hogy bejövök a srácnak, de ő is. Olyan jól sikerült ez a segítség, hogy a hétvégét végig dumálták (msnen) camoztak is. A lényeg, hogy azóta már többször találkoztak/smároltak. A lány azt mondja nekem, hogy furdalja a lelkiismeret és hogy én fontos vagyok neki, meg ilyeneket mond, de tudja, hogy nekem is bejön srác elég nagyon mégis nekem mesélni a dolgokat, peig többször nyomatékosan megkrétem ne tegye, és mindig félbe is szakítom. A többi lány azt mondja, hogy ne szóljak hozzá stb. De én nem tudom, van-e egyáltalán jogom ahhoz, hogy haragudjak rá? Hiszen nem volt a pasim a srác, csak annyi volt, hogy amíg nekem "segített" neki is megtetszett.
2009. okt. 18. 19:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
van jogod haragudni rá! Hát ha te kérted meg, hogy puhatolózzon a a srácnál, és összejön vele...hát kérlek egy gerinctelen dolog :S Sztem nagy ívben kerüld el és szard le..ilyen emberre egészen biztosan nincs szükséged!
2009. okt. 18. 19:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
ez nem volt valami kedves dolog a részéről az biztos, és sztem már kevés ha furdalgatja a lelkiismeret...kerüld csak mer bizony megérdemli
2009. okt. 18. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!