Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves fiú és 34 éves nő kapcsolatának van jövője?
Hát vannak példák de én képtelen lennék rá mindig azt gondolom ha sokkal idősebb lenne a partnere, pl én 22 ő 34 akkor valamit nem érzek jónak. Még előttem állna az élet, tanulás buli, külföld, csajok, és egy állandó kapcsolat sok élményt elvesz az embertől főleg fiatalon.
De ha megtalálták egymásban azt a kis valamit amibe fülig szerelmesek akkor miért ne, senki nem tarthatja őket vissza:)
Nem velem történik a dolog, hanem egyik jóbarátommal, csak kíváncsi vagyok a véleményekre.
Az elején azt írtam, hogy a család és barátok nem tudnak róla, ha jól tudom én vagyok az egyetlen kivétel. Amúgy a hölgy nem házas, nagyon sportos, és ennyi idősen is úgy tartja magát, hogy sok 18-20 éves megirigyelné a külsejét, de egy ilyen kapcsolatnak szerintem sincs jövője, pláne ha egy idő után gyereket szeretne, mert ketyeg a biológiai órája. Én annak a híve vagyok, hogy mindenki kavarjon a saját korosztályában, persze ízlések és pofonok...
Ahogy olvasom Demi Moore-nak se jött be.
Komolyra fordítva: lehet esély, de nagyon passzolni kell az igényeknek. Szex az könnyű. De karrier, hobby, család, pénzügyek stb.stb.stb. bonyolultabb lesz, kb 6 év múlva. Akkor lesz férfi, most még csak "kani".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!