Szerintetek van jövője ennek a barátságnak, vagy végleg vége?
18 éves lányok vagyunk mindketten, gimiben voltunk osztálytársak.
Ahogy vége lett a giminek ,én besokalltam,mert egyoldalúnak éreztem a barátságot ,és tudtára is adtam,hogy hiányolom,h többet találkozzunk stb... Ő csak kifogásokat keresett , nem látta be ,hogy így van , és ahelyett ,h javított volna a helyzeten , nem csinált semmit. Aztán egy közös barátnőnk által írt nekem,h meddig tart a sértődés ... erre nagyon mérges lettem ,és fájt ,h nem is értette mi volt a bajom. Az ő hiánya.
Rá hetekre töröltem az ismerőseim közül,nem akartam képeket látni róla,mert egykor jó barátnők voltunk,és fájt,h már nem....... Ezek után,gondolom észre vette,h töröltem és letiltott. Ez így volt egy két hónapig kb ...és most vmelyik nap feloldotta a tiltást.
Szerintetek ,ha szeretném rendezni a dolgot,akkor mit írjak neki ? Vagy hagyjam az egészet,neki kellene lépnie ,máskülönben az egész nem ér semmit?
Hát ez attól is függ, hogy mennyire voltál pióca előtte. :) Tehát, ha nem is naponta többször, de mondjuk hetente többször is „erőltetted” a találkozást, akkor már lehet, hogy kicsit besokallt és azért is le akart rázni. Az egyik barátnőm ilyen volt, és nagyon zavaró volt. Közben volt barátom is, vele is kellett lennem.
Az meg biztos, nem esett neki jól, hogy letörölted az ismerőseid közül, azért is tiltott le, hogy akkor tényleg ne legyen semmi kapcsolat köztetek. Azután biztos megbánta.
Másfelől viszont lehet olyan volt az egész szitu, hogy ő elvolt más barátokkal is, és rád már nem volt szüksége.
Léphetsz te is, csak előtte gondolj át pár dolgot, például azokat amiket leírtam. Ő most feloldotta a tiltást, talán a te lépésedet várja… szerintem írj neki.
egyáltalán nem erőltettem semmit és nem voltam pióca sem.
Ahhoz tartom magam,h ha valaki barátnak nevez,akkor viselkedjen is úgy, máskülönben ne nevezzen barátnak.
Besokalltam ,h a több hónapos nyári szünetek alatt egyszer sem volt hajlandó találkozni, én hívtam 2x szer ,de többször nem akartam erőltetni, mindig kitalált valami kifogást.
Sulibarát voltam neki, mikor suli volt,mindig együtt lógtunk ,meg suli után is ...de mikor voltak hosszabb szünetek , tavaszi ,őszi,akkor felszívódott.
És most már el is döntöttem,h nem írok neki ,nem alázom meg magam,nem ért neki semmit a barátságom, nem hagyom,h kéresse magát .
Ilyen igazságtalan az élet,mert arra meg várhatok,h ő írjon ...
Rendben, végül is igazad van. Csak azért írtam le azokat, mert nem tudtam mi a helyzet.
Elmondom, hogy nekem is volt egy barátnőm, de a mi barátságunk nem évekig tartott. Rövidebb volt, mint egy év. Egy idő után nem írt, ha én írtam neki, pedig előtte sűrűn beszéltünk, találkoztunk, buliztunk is. Egyáltalán nem voltam pióca én sem, csak ilyen alapvető dolgok, hogy meg se kérdezi mi van veled, mindig nekem kellett keresnem. Egyszer elegem lett és nem írtam neki. Aztán írt, kb két hétre rá, hogy "na mizu". Velünk sokszor volt,hogy talizunk is, készültem, de nem jött. Felhívtam minden egyes alkalomkor, hogy mi történt, hogy késik. Erre, hogy nem lehetne-e 2 órával később? Ezt eljátszotta párszor. Egyszerűen vagy elfelejtette közölni, hogy elfoglaltsága lett vagy nem is érdekelte. Megszakítottam vele a kapcsolatot. Ez nem is barátság volt, maximum unaloműző lehettem neki.
Nagyot csalódtam, de jobb nélküle. Múltkor láttam, hogy le is törölt az ismerősei közül, de nem érdekel. Szóval, ha úgy érzed, akkor tényleg ne írj neki, az ilyen az tényleg nem barát. Foglalkozz olyanokkal, akik megérdemlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!