Hogyan lépjek túl? Vége ennek a barátságnak.
Jól írta az előttem válaszoló, hogy el kell engedni embereket. Lehet, hogy ő volt a legjobb barátod/barátnőd, de ha sérteget, oltogat, akkor hagyni kell a fenébe, és keresni másokat. Biztos találsz majd olyant akivel egy idő után megtalálod a közös hangot, és vele is el tudsz beszélgetni egyes témákról mélyebben, komolyabban.
Tippnek, tanácsnak azt tudom ajánlani, hogy vagy beszélj a fejével, vagy hagyd a fenébe, az ilyenek nem is igazi barátok. (az igazi barátok mindig melletted állnak, de semmi sem örök. Paradoxon, de érdemes elgondolkozni rajta :) )
Detto ugyan ebben a cipőben járok.
Simán leváltott , mert én le betegedtem és keresett olyat aki úgy ugrott ahogy ő szerette volna.
Jobb is hogy vége ennek a "barátságnak"
"A barátságot mindig felpróbálja az élet,s elpattan a gomb ha nem stimmel a méret..."
Minek gondolkodni hogy fajult idáig a dolog? A barátság egyike az olyan emberi kapcsolatoknak amelyet nem lehet erőltetni,az igazi barátságok nem igényelnek semmilyen erőfeszítést vagy plusz energiát, az ilyen kapcsolatban lévő emberek egyszerűen csak barátok és kész.
Hasonlo dolog tortent nalam is, igaz, nem a legjobb, de egy nagyon jo, egyik legjobb baratnomrol volt szo.
Nekem eleg sokaig fajt, sot ha belegondolok, ma is, mivel nem tettem semmit, es nem is tudom az okat.
Megis azt javaslom neked, probald meg, esetleg mindezt igy, roviden leirni neki, amit itt a kerdesben.
Szemetek az ilyen emberek, nem tisztelik a masikat, szerintem ennel nagyobb bunkosag nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!