Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a barátom újra rajongjon értem? Legyek szuperkedves, vagy lépjek hátra és hagyjam küzdeni?
1 éve vagyunk együtt, én 22, ő 31. Az első hónapok nem voltak egyszerűek, mert én nem akartam kapcsolatot, ő viszont küzdött értem, nagyon. Állítólag én vagyok az első nő, akiért ennyit megtett, hogy az övé legyen. Beleszerettem, és azóta elég harmonikus a kapcsolatunk. Még mindig nagyon sok odafigyelést kaptam tőle, kimutatta, hogy mennyire szeret, vagy a vacsoránál egyszer csak elhallgatott, elmosolyodott, és elmondta, hogy mennyire örül, hogy rám talált meg ilyesmik. De kb 1 hónapja ezek a dolgok eltűntek, ha találkozunk, elég semlegesen fut minden. A következő találkozásra már nem ő kérdez rá (és mondja, hogy "de ne csak hétvégén!"), hanem én, és a válasza: "hmm, hétvégén?"
Már egyszer megemlítettem neki ezt, hogy hiányzik a régi énje, és ebből a beszélgetésből valami olyasmi derült ki, hogy mivel én régen nem értékeltem az erőfeszítéseit (2-3 hónapig az elején, meg egy kicsit több időbe telt, míg szerelmes lettem), ezért felhagyott a "pincsikutya-szereppel"...Most, amikor én teljes szívemből viszonzom az odaadást? De belátja, hogy ez nekem így nem olyan jó, és "megpróbálja magát újra visszahozni":(
Nem arról van szó, hogy rosszul bánik velem, mert még mindig többször főz nekem pl, ha tanulnom kell meg ilyesmik, de hiányzik az a régi rajongás, ami most bennem megvan.
Tudom, hogy nincs sok értelme mégegyszer szóba hozni, igaz?
2 lehetőséget látok:
1: Úgy viselkedem vele, ahogy én is elvárnám tőle, tehát továbbra is kimutatom, mennyire szeretem.
2: Visszalépek, keveset mutatok, hogy lássa, hogy küzdenie kellene.
Szerintetek?
pasiként írom:
2: Visszalépek, keveset mutatok, hogy lássa, hogy küzdenie kellene.
Hát igen , mikor egy férfi nagyon teper az jó érzés és akkor is lehet valami ,ha eleinte a nő nem éreklődött ,mert annyi de annyi kedvességet , figyelmességet kap . Azután meg mikor a nő már odavan a férfiért akkor ő alábbhagyja . :(
Hát nekem ilyenkor olyan tanácsot adtak mint a 2-es lehetőség, bár hálátlan dolog tanácsot adni , mert nemigen lehet tudni ,hogy sül el a dolog .
Az első verziót kicsit érettebbnek tartom...nem?
Légyszi írjátok a válaszhoz a korotokat is:-)
Már bocs de nekem úgy tűnik mintha ő mindig csak "adott" volna meg mindig ő lett volna a kezdeményező típus és most hogy neked kellene tenned neked nehezedre esik.....
Szóval TE, te adtál már voltál e már hasonló a barátodhoz mint ő veled??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!