Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha társasággal utazva, a kocsiban a sofőr barátnője nem előre, az anyósülésre van ültetetve, hanem hátra? Szerintetek tiszteletlenség/illetlenség?
nem feltétlenül...ha ismeritek egymást a lánnyal és jóban vagytok, miért ne ülhetne néha ott??
persze az más kérdés, hogy pölö nálam mindig a barátnőm ül mellettem az anyóson..
nem rokon, és a barátnő sem ragaszkodott a hátul üléshez.
Ezt a "természetes ülésrendet" nem a pár férfi tagjának, aki sofőr, kellene kialakítania? Vagy a barátnőnek kéne rendeznie az elől ülő hölggyel?
Szerintem kicsikét túlreagálod...
Velem előfordult, hogy a párommal kocsival mentünk valahova (egy közös barátunk vezetett), párom kinyitotta az anyósülés felőli ajtót, én hálálkodtam, hogy óóóó milyen udvarias lovagom van, erre bepattant a párom az anyósülésre, én meg ülhettem hátra... Később bocsánatot kért, és elmagyarázta, hogy ha hátul utazik, rosszul lesz, így a baráti körben már teljesen természetes, hogy ő ül elöl, és kiment a fejéből, hogy velem még nem ült egy autóban :)
Ezzel az egésszel csak arra akartam kilyukadni, hogy lehet, hogy jó oka van a másik hölgynek arra, hogy elöl üljön, vagy csak simán így szokta meg... a párod pedig lehet, hogy bunkóságnak érezné hátraküldeni a nőt, így inkább "jobb a békesség"-alapon csendben marad.
De ha téged ez ennyire zavar, szépen kulturáltan kérd meg a hölgyet, hogy ugyanmár, hadd ülj a párod mellé :) Ha normális a nő, akkor nem lesz hiszti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!