Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátaim egyre bántóbban...

A barátaim egyre bántóbban viselkednek velem, mit lépjek?

Figyelt kérdés
Pénteken elmentünk pizzázni, bárcsak ne mentem volna.. Az elején még csak párszor szólogattak be, hogy én milyen csöndes vagyok, akit nem ismerek ahhoz kb. 1 szót sem szólok stb, meg pár cikis helyzetemet is felemlegették (elég sokszor csinálják). Majd miután 2 barátnőm lelépett, még durvább lett a helyzet. Nagyon imádom a kémiát (az osztályból egyedül csak én), és végig mondták a hülyeségüket, hogy a tanár megcsalja a feleségét velem, meg hogy ilyen házasságunk lesz, meg gyerekeink, meg ezt meg azt csináljuk az ágyban, konkrétan már elájultam ott helyben, nagyon nem bírtam az egészet, de még felállni sem bírtam, pedig úgy elhúztam volna onnan. Még voltak olyan kedvesek, hogy elmondták, hogy jó páran nem bírnak az osztályból különböző hülye okok miatt. Nagyon örülök, hogy végre nyári szünet van és elszabadulhatok tőlük, mert már az utóbbi pár hónapban nagyon elegem volt már belőlük.. Az meg pláne zavar, hogy ha mondjuk valamelyikkel kettesbe maradtam, akkor eléggé elcsendesült, és konkrétan én beszéltem végig az egész időt, mert sajnos nem bírom azt, ha két ismerős között csönd van. Az a rossz tulajdonságom, vagy éppen jó, hogy lehetetlen felidegesíteni, és mindig megtudok mindenkinek bocsájtani, hiába vétett nagy hibákat..
2013. jún. 15. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nevezed őket a barátaidnak?
2013. jún. 15. 11:31
 2/8 anonim ***** válasza:
keress igazi barátokat... minek logsz olyanokkal akik nem tesznek jot neked?ezek nem barátok...
2013. jún. 15. 12:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezek nem a barátaid, hanem a rosszakaróid. Ez tisztán látszik. Nincsenek más, jobb barátaid ezeken kívül, akik tényleg a jót akarják Neked, és nem emlegetik fel a hibáidat, és elfogadnak olyannak amilyen vagy? Én a helyedben eltávolodnék tőlük, és keresnék más barátokat, akik nem néznek le!:/ :)
2013. jún. 15. 13:24
 4/8 anonim válasza:
100%
Ezek vagy rosszul, bántóan viccelődnek vagy nem a barátaid. Ne félj tőlük, mondd meg nekik a véleményed és ha még egy ilyen előfordul hagyd ott őket a francba! Ha meg annyira kötődsz hozzájuk, akkor vágj vissza, vagy hozz fel egy másik témát!
2013. jún. 15. 13:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezek nem a barátaid.
2013. jún. 15. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Így van, ők nem a barátaid, valamiért különb vagy náluk, ez őket zavarja, és folyton macerálnak...

Tudod, ez a rút kiskacsa effektus.

Keress másokat, akik tudnak értékelni.

2013. jún. 16. 06:40
 7/8 anonim válasza:
Ne barátkozz velük,és ha év elején megint beszólogatnak akkor oszd ki őket rendesen!!
2013. jún. 17. 22:46
 8/8 anonim ***** válasza:

A leveled elejet olvastam, akkor azt mondtam magamban, no miert nem nevetsz egy kicsit veluk, az embernek kell az onironia. Aztan a masik dolog, hogy nyilvanosan elmondjak, hogy kik utalnak es miert, na azt mar nem.

EZek az embernek alig nevezheto kis tetuladak nem a barataid, valamiben biztos hogy jobb vagy naluk, ok pedig a maguk alacsony szintjere probalnanak lehuzni.

Ne menj kozejuk, mert seruleseket okozhatnak a lelkedben.

Ismerem az erzest, hogy megis megbocsatani, ez a helyes, de egy ido utan merlegelni kell, ki erdemli a bocsanatodat. Hidd el, az a kurrvanagy tolerancia se jo, aki mindent eltur, egy ido utan nem lesz tekintelye.

Kik ezek, mind az osztalytarsaid? Baratkozz inkabb a masik felevel az osztalynak, ha tudsz. :)

2013. júl. 5. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!