Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lépjek túl? Vége ennek...

Hogyan lépjek túl? Vége ennek a barátságnak.

Figyelt kérdés
A "legjobb" barátnőmmel megváltozott a kapcsolatunk. Folyton csak sértegetett,megbántott,fájdalmat okozott,magamra hagyott a bajban....én mégis próbáltam helyre hozni a kapcsolatunkat de mindig én voltam a rossz. Nagyon kétszínű lett velem szemben....mindig számíthatott rám,ott voltam neki ha baj volt. Testvérként tekintettem rá. Rájöttem,hogy ennek rég vége és tovább kell lépnem....a kérdés: Hogyan? Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm :)

2013. jún. 28. 20:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Neked, ha csaj vagy, férfi kell. Ha "pasi" akkor meg nő. Ezt a hülye tyúkot meg felejtsd el örökre.
2013. júl. 13. 13:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy voltam, nem is olyan rég, viszont mi a barátnőmmel újra kibékültünk.

De én addig rettenetesen szenvedtem, aztán volt egy olyan pont, ahol rájöttem, hogy okkal van ez így ahogy van, talán mégsem leszünk egymás mellett örökre. És megpróbáltam ezt elfogadni. Nehezen ment, de beletörődtem, és éltem az életem, továbbléptem.

Keress magadnak más barátokat is, ismerkedj, légy nyitott, és idővel, lehet nehezen, de lassan elmúlik a hiány, amit a barátnőd hagyott.

Régen ismertétek egymást?

2013. júl. 13. 15:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyszerűen: Leszarod. Engem az egyik legjobb barátom egy félresikerült buli után egyszerűen letiltott mindenhonnan, előzetes figyelmeztetés nélkül, mert mások meggyőzték, hogy rossz hatással vagyok rá, pedig pár héttel ez előtt ő mondta, milyen boldog, hogy végre kitört a hétköznapokból, és milyen hálás, amiért velem és a társaságommal lóghat, ahelyett hogy otthon ülne a seggén és kockulna...
2013. júl. 13. 16:06
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen,születésünktől kezdve ismertük egymást,ezért olyan nehéz felejtenem. De már elég jól vagyok nélküle:) sok új barátot szereztem:)
2013. júl. 13. 16:30
 15/16 anonim válasza:

helo ! miért bosszankodsz ezen ? lehet,pont azt akarja,h

idegeskedj,nem barát az ilyen,valamit irigyel tőled..gondolkozz csak !jobb bizonyitvány ? pasi ? telo?

boldogság szülőkkel ? anyagi háttér ?

arra vigyázz,ha beszélgetni akarsz vele,akkor ő puderozásnak is felfoghatja, ne kaparj érte,jön más, igy müködik az élet

2013. júl. 13. 17:48
 16/16 anonim válasza:
Nekem is hasonló volt a helyzetem. Csak annyival másabb, hogy ribik lettek, irigykedtek (vagy még lehet, hogy mindig azok rám), mert van barátom, sikeresebb vagyok az életben, mint ők (legalább is barátom, anyum és a barátaim szerint... még ezekre a barátimra is irigyek voltak). Évek óta mindig összevesztem velük, mindig valamivel megbántottak. December óta nem beszéltem már velük. Néha eszembe jut pár jó pillanat, és az hiányzik, de egyébként a hátam közepére sem kívánom őket. Akárhányszor kibékültem velük, mindig ugyan az volt a vége és persze mindig megfogadtam, hogy több esélyt nem kapnak már... Most be is tartom a magamnak tett ígéretet, mert csak magamnak ártanék, ha megszegném megint. Állandóan piáltak, cigizgettek, pasikat kihasználták és szédítették. Meg egyszerűen nekik életcéljuk se volt... azt várják, hogy eltartsa őket majd valaki. Nem volt értelmes témájuk már. Nekem ebből elegem lett, azért is kötekedtek velem, mert van barátom.. Ne keveredj te is ilyenbe, mint én! El kell engedned, keress új barátokat! És hogy hogyan? Egyszerűen csak ne állj vele szóba. Egy ideig nagyon rossz lesz, de ki lehet bírni. Találj valami jó elfoglaltságot! (Annak ellenére, hogy nem hiányolom a társaságukat, pl a héten azt álmodtam, hogy kibékültem velük. Sajnos közel élünk egymáshoz, és így utcán sokszor összefutunk, aztán néha ilyen álmok becsússzanak éjszaka.)
2013. júl. 14. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!