Azt hiszem vége lett a barátságnak a legjobb barátommal, mit tegyek, hogy mégse legyen így? Nagyon fáj.
Szóval...Egy hónappal azután ismertem meg a fiút, hogy összejöttem a barátommal. Mivel a barátom sokat dolgozik, így ezzel a fiúval sokat lógtunk együtt, és nagyon jóban lettünk. Mozi, kajálda, kocsma, mindenhol voltunk együtt. Aztán amikor egyszer a barátommal is találkozott, kibújt a szög a zsákból, kiderült, hogy szerelmes belém. Pár héttel később azt mondta, már nem érez semmit. Bevittem a társaságomba, ahol mindenki megszerette. Most meg bevallotta, hogy még mindig szerelmes belém, és fáj neki, hogy nem lehetek az övé, de minden maradjon a régiben. Én úgy döntöttem, akkor már emberségesebb, ha minden kapcsolatot megszakítunk, viszont az fájna nekem is, mert mint barátot, nagyon megszerettem. Viszonozni nem tudom a szerelmét, mert ugye én másvalaki (a párom) iránt érzem ezt. Mit tegyek? Nem akarom, hogy vége legyen a barátságunknak...
19L, a legjobb barátom 20F
Nem igazán korrekt dolog több fiúval összeszűrni a levet, ha nem tudnád, fiú-lány barátság nem létezik, legalábbis a fiúk részéről...most már tudod, legközelebb okosabb légy.
Szegény srác.
39/F
Lehet hogy neked ez most újdonság, de elárulom, NINCS!!! olyan, hogy fiú-lány barátság.
Ha esetleg abból a háromszázezertrilliárdból 1 mégis működik, az csak arra jó, hogy a kivétel erősítse a szabályt!
(És valójában Mikulás sincs.)
(És egyébként nézőpont kérdése, hogy összeszűrted e a levet valakivel. Mert ha abból a megdönthetetlen alaptételből indulunk ki, hogy ez egy nem létező barátság volt, akkor maximum te láttad úgy, hogy nem szűrted össze a levet,de csak tévedésből, vagy a kevés élettapasztalatod miatt. Viszont ő, a barátod, és kb mindenki más is, úgy látta, hogy összeszűrted.)
Egy apró jó tanács, így kéretlenül, ha szerelmes vagy a párodba, és meg akarod tartani, ne bonyolódj bele ilyenekbe.
Kevesen élnek ilyen álomvilágban, hogy ez működő barátság lehet, ezért kevesen is tűrik el ezt a dolgot.
Már nem azért,de mégis mit gondoltál? Elmész vele moziba,az összes barátod ismeri,együtt kocsmáztok és még ki tudja mit... Szerinted ezek nem félreérthető jelek?!
Gondolkozhattál volna,mielőtt megtörténik a baj.
Így jártál,tudd be. Jobb lesz a srácnak,ha kilépsz az életéből-máskülönben csak fájdalmat okozol neki.
18/L
"Hát igen igazuk van a többieknek."
Nem, ez nem igaz. Ne legyen lelkifurdalásod. Senki sem ígérte senkinek, hogy az élet könnyű lesz. Kudarc mindenkit ér, de elárulom, az sokkal jobb tanítómester, mint bármilyen nagy sikerélmény. Az, hogy van barátod, nem jelenti azt, hogy apácazárdába kell vonulnod. Ugyanúgy eljárhatsz szórakozni, moziba, stb, és hogy ezt nem egyedül teszed, az is természetes. A fiatalok persze pálcát törnek feletted, nekik még minden fekete, vagy fehér, nem ismerikk a szürke fogalmát és árnyalatait. MInt ahogy te sem. De ez nem baj, az élet mejd megtanít mindenkit. Kudarcok árán, és/vagy sikerek mentén. Vedd figyelembe, ha most elhagytad volna a barátodat ezért az új fiúért, azok, kik most elítélnek, világ qrvájának kiáltanának ki. Pedig a szerelem erről szól: sok-sok tanulás, ismerkedés, amíg megtaláljuk az igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!