Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bevalljam az egyik baratomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevalljam az egyik baratomnak - aki tudja, hogy meleg vagyok -, hogy lehet kicsit tobbet erzek baratsagnal? (Tobb lent)

Figyelt kérdés

A barataim mar sok tanacsot adtak, de teljesen el vagyok keseredve, es kivancsi vagyok par ismeretlen (fuggetlen), akar hetero, bi, meleg, leszbikus ferfi, no velemenyere, tanacsara a kovetkezo problemaval, amit most megprobalok roviden felvazolni.

Egy sracot ismertem meg meg kevesebb, mint egy eve.:

Par uj taggal bovult a tarsasagunk, koztuk vele is. Ez egy rettentoen osszetarto kozeg, mindenki tudja, ha valaki homoszexualis vagy bi. Ez a srac is relative hamar megtudta, hogy meleg vagyok. Azt tudni kell, hogy nagyreszt heterok vannak, de abszolut elfogado kozeg.

Az elejen csak siman neztem, hogy bakker eleg jol nez ki, kicsit butabbnak talaltam (elsore), de jofej. Egyre jobban kezdtuk megismerni egymast, foleg bulikban talalkoztunk, ezek voltak azok az alkalmak amikor osszecsodult a tarsasag, amik igen gyakran voltak, vannak (hetente tobbszor, legalabb 2-3x)

Kapcsolatunk elejen kavartunk parszor (3-4x) ezek csak csokolat jelentettek, mellette o csak lanyokkal kavart,(akikkel en is neha hecc kedveert)

A tarsasag kijott ebbol az eszeveszett mindenki mindenkivel smaroljon oruletbol (sajnos/nem sajnos) kb 2-3 het utan. (Ez volt fel eve, valamint Neki en voltam az elso es egyetlen srac akivel csokolozott)

Ezutan mar nem voltak kavarasok, o lefekudt sokszor lanyokkal, en is sracokkal, meg is beszeltuk. Volt hogy amikor en tobbet ittam, megprobaltam csokolozni, de o nem akart. (Egy ilyen esetre emlekszem, valoszinuleg mert fuzott egy csajt)

Azonban, egy ideje el kezdtem tobbet erezni. A mindig keressuk egymas tarsasagat, voltak akiknek feltunt, hogy nagyon kedvel, voltak akik nem lattak bele tobbet, en pedig sose tudtam beloni, hogy tetszem-e egy sracnak vagy sem.

Az ido elorehaladtaval egyre tobbet beszelunk. Mostmar Majdnem minden nap( legrosszab esetben 2-3 naponta ) beszelunk. Nem mindig mely dolgokrol, azt nem lehet mindig, es nem is mindig sokaig, de kapcsolatba lepunk gyakran es mindig mas kezdemenyez.

Mindig nagy orommel talalkozunk, es gyakran kerdezi, ha szar kedvem van, hogy jol vagyok-e. El kezdtem kicsit tehat utanajarni lenne-e eselyem, legalabb tudjam meg ha nem. Meg ahhoz sem volt batorsagom, hogy megkerdezzem tole, hogy bisex-e. Pedig eleg egyertemu, hogy valszeg nem teljesen hetero.

A tarsasagban sokan tudjak, hogy vonzodom hozza. Es nem reg volt egy lany aki megkerdezte ot, hogy vagja-e, hogy tetszik nekem, es mondta, hogy igen erzi. Ezutan megkerdezte, hogy es o viszonozza-e? Erra bar homalyosan de azt mondta o is erez valamit. (Szoval az biztos, hogy nemleges valasz nem erkezett, max bizonytalan)

Nekem borzaszto fontos a baratsaga, egy nagyon jo embert ismertem meg benne, de nem akarom elijeszteni azzal, hogy en tobbet erzek.

Bulikban is szokszor mennek a fizikai erintkezesek, olelgetes, szemezes, simogatas, kezfogas, atkarolas (ez a tarsasagban nem egyedul allo, bar a hetero sracok nem nagyon szoktak egymassal, max velem, azt is poenos ertelemben, hiszen kb en vagyok az egyetlen meleg srac a tarsasagban) de sose mentem, vagy probaltam tovabb menni...

Nemreg voltak olyan beszelgeteseink, ahol erdeklodve kerdezgetett a sexualis eletemrol, en pedig ugy adom elo mindig mintha kb lenne valakim. (Automatikus vedekezem kb, hogy ne kelljen “olyan vizekre evezni” ahol elmondanam, hogy bejon nekem)

Ugyhogy hogy ossze vagyok zavarodva es nem tudok racionalisan gondolkozni az erzelmeim miatt, igy nem tudom, hogy meger egy probat vagy sem? Tetszem-e neki vagy sem? Akar-e tobbet vagy sem?

Megprobaltam relative objektivan leiirni nyilvan csak az en oldalamat tudtam, de ugy probaltam, hogy ot is atlassatok tobbe kevesbe.

Bocsanat a hosszu levelert, illetve ha valahol kuszabbak a gondolatmenetek.

(A valaszok johetnek privatban is)

Elore is koszi :)

20fm

2018. máj. 2. 01:47
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Kedves kérdező!

A leírtak alapján nagyon esélyes, sőt szinte egyértelmű hogy ez a kapcsolat nem egy szokványos, és mindketten igen sokat jelentenek egymásnak! Úgy gondolom ez a fiú is kedveli önt, és akár többet is eltudna képzelni barátságnál, de talán még nem sikerült elfogadnia saját magában. Félhet a következményektől, félhet attól hogy mások miként fogadnák hogy neki is ilyen érzései vannak.

Az hogy másokat (pl. önt) elfogadják melegként, nem jelenti azt hogy más is felmerné vállalni, attól félnek hogy ők a kivételek, ők azok akiket kiközösítenének, vagy egyszerűen csak nagyon kellemetlenül érintenék a dolgok.

Úgy gondolom az önök kapcsolata már meghaladta a heteró barátság fogalmát, lévén hogy heteró fiúk nem csókolóznak fiúkkal. Az önök kapcsolata elég szorosnak tűnik, és úgy gondolom egy esetleges beszélgetés erről nem rontaná el.

Javaslom beszélje meg a barájtával az érzéseit. Érdemes ha kettesben, nyugodt környezetben teszi ezt meg, esetleg egy kis alkohol is oldhatja a hanglatot.

Sok sikert!

Üdvözlettel,

A. Pszichológus

2018. máj. 2. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek az előttem szólóval, csak gondoltam le is írom, hogy lásd, más is ezen a véleményen van. :) Hajráá, szurkolok nektek! ;)
2018. máj. 2. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
EGYÉRTELMŰ!! Ha biztos vagy benne hogy őt akarodvés ő tetszik és ha nár csókolóztatok is, mond el neki. Lehet hogy ő is pont olyan helyzetben van mint te, és lehet hogy ő arra vár hogy bevalld mit érzel! HAJRÁ! Ird ki hogy sikerült ide kommentbe.
2018. máj. 3. 14:09
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha a fiú nem meleg, messzire kerüld el, és próbálj nem gondolni rá. Bocs, de nem olvastam el azt a hosszú levelet.
2018. máj. 9. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgetéseitek során ne azt éreztesd vele, hogy nem vagy egyedülálló, miért csapod be magadst is, hanem, hogy szingli vagy. Lehet, hogy a bsrátod is csak erre vár.
2018. máj. 10. 11:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Május óta nem válaszoltál, hogy mi lett a kapcsolatotokkal... Lécci, válaszolj!

2018. nov. 19. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!