Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy egyszerűen tök jó elbeszélgetek nőkkel, nevetünk mindig de a vége mindig ugyanaz, hogy bocsi, de nincs meg a kémia kb 300 randin vagyok már túl, de komolyan és senki sem akar folytatást a kémia miatt?
Egyáltalán hogy jutottál el 300 randiig?
Jobban nézel ki a képeken?
Egyébként meg a külső a lényeg, aki ilyet állít hogy elég ha jól érzi magát veled a csaj, az mind hazudik.
5. voltam, rosszul linkeltem. Az ilyen csávókra gondoltam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
1. Amúgy igen! 300 randiból kell, hogy legyen valami, mert az első és legnagyobb szűrő az az, hogy a csaj egyáltalán belemegy/megjelenik a randin.
Ha nagyon fsz vagy, akkor eleve igent sem mondanának!
Szarul nézel ki, vagy csak átlagosan, nem indítod be a csajokat. valószínűleg jó társaság vagy, érdekes személy, jól lehet veled beszélgetni, kellemes randi partner vagy, de smemi több.
Ha nem nedvesedik tőled a bugyi akkor nem lesz töb a dologból.
Ez pedig a külsőn és másodsorban a férfias viselkedésen múlik. Szóval látszójon rajtad is, hogy te is akarod a dolgot, te is vonzódsz a csajhoz, dugni akarsz. Nyilván mindezt burkoltan, nem ennyire nyíltan kell vetíteni, de ha ez nem látszik akkor szar ügy.
De leginkább tényleg a külső számít. Ha kellően jól nézel ki akkor még randizni sem kell igazán...
a kémia baromságot felejtsd el, egyszerűen ez annyit jelent ,hogy nem nézel ki annyira jól, hogy rádizguljon a csaj. Ha pedig nem tudja elképzelni, hogy szexeljen veled, akkor minek erőltesse a dolgot? Pusztán kedélyes csevegésből nem lesz párkapcsolat, se szex se semmi. Max barátság, esetleg haverság.
Hogy sikerült 300 randira elmenni? Mindegyiket meghivtad legalább egy kávéra ? Akkor már egy pár milliós autó árát felaldoztad és nulla eredmény? Durva !!!
Valószínűleg ronda vagy dagadt vagy. De a kepeiden nem ez látszott ezért találkoztak veled.
Kár méltatni ezt a kamu kérdést.
300 randi, ha minden másnappal számoljuk az is azt jelenti, hogy 2 éve randizgatsz és senki se jön össze (mai rohanó világban ki a tökömnek van minden másnap randizni menni).
Hol szedtél össze 300 csajt? Szegedi vagyok, de állítom itt Tinderen összesen nincs fent annyi csaj, nemhogy még mind a 300 jobbra is húzzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!