Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírnak annyit a férfiak,ezen az oldalt? Azért nézzétek már meg a kapcsolatokat.Nők,férfiak,csalják egymást kapcsolatban.A nő egy kapcsolatban elhízik,lustul, igénytelen lesz.A férfi is,ugyanaz.Pénz? Ugyanmár.A nő ugyanúgy kívan szolgáltatva.
Nem csak férifiak sírnak itt, hanem tele van ez az oldal (rovat) frusztrált nőkkel is, akik sokkal jobban gyűlölködnek, mint a pasik.
Az incelektől nem olvasol olyan kommenteket, amiben "nyomoréknak", "féregnek" stb. neveznének másokat, de az önmagukat csinosnak, és sikeresnek beállító nőktől igen.
A rovatot incel fórumnak állítják be, de nem az.
Frusztrált férfiak és nők oldala ez, akik itt adják ki a gőzt.
Ezzel is csak engem igazoltál, hogy azok a nők, akik itt kommentelnek milyen lelkületűek. Én sosem neveztem egy nőt sem "lénynek", bár a nyomorék, nyomorult, meg a féreg után ez előrelépés a te szinteden.
Ha esetleg elgondolkodsz azon, hogy bizonyos nőket miért nem tisztelnek, miért használna ki, csapnak be, akkor az egyik lehetséges válasz a viselkedésetek.
#5 nincs olyan szó, hogy "hadjad". Az "hagyjad" akart lenni szerintem.
Ha már belekötöttél a nők IQ-jába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!