Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ugyanúgy kikérdezik nő anyagi helyzetét?
Figyelt kérdés
Ismerkedés során ahogy a nők a férfiét?2021. jún. 19. 21:58
1/21 anonim válasza:
Dehogy is! Csak a nők pénzéhesek.
2/21 anonim válasza:
Persze, normál esetben őket is érdekli, hogy hol dolgozol és szereted-e a munkád.
3/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Csak a nők ilyenek, a legtöbbjük azt várja, hogy tartsák el őket. (Álmodj királylány, inkább menj dolgozni!)
4/21 anonim válasza:
2! A férfiakat ez érdekli, ahogy írod, a nőket ez nem, csak a nullák a szám után!
5/21 anonim válasza:
Jó, én nyílván nőkkel nem ismerkedek, így azt az oldalt nem tudom, de engem is kb. ez érdekel és ennyire a téma. Szóval ez kölcsönös.
6/21 anonim válasza:
Egyesek igen, a többiek nem. Az egyetlen dolog, hogy ezt a társadalom általában megmorogja, mert "ilyet nem illik csinálni", míg fordítva eléggé elfogadott a dolog.
Ez most "no offense" ilyen téren, mindkét nemnél van aki nézi és van aki nem, csak a társadalom "ítélete" tud érdekes lenni, de ilyen egy csomó van pro és kontra - nemi alapon.
7/21 anonim válasza:
Az én korosztályomban (45 fölött) meglepően sokakat érdeklik a jövedelmi viszonyaim, illetve hogy hozzám költözhetnek-e.
8/21 anonim válasza:
A legtöbben nem direktben, de tájékozódnak a férfiak is igen.
9/21 Noren1989 válasza:
Mint a törilecit - csak szóról-szóra.
A hülyeséget félretéve: képes-e eltartani magàt,nincs-e több tízmilliós adóssàga, meg, ahogy fentebb említették: élvezi-e a munkàjàt. Leginkàbb ezek a kardinàlis kérdések.
10/21 anonim válasza:
Ha az anyagi helyzeted érdekli, az azt jelenti, hogy már vége van, kivéve, ha a lány a harmadik világból származik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!