Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy normális külsővel megáldott pasi is lehet incel, akkor ez ugyanúgy igaz a normális külsővel megáldott nőkre is?
2 vagyok még mindig.
"Aki azt állítja, hogy ő SENKINEK sem kéne, az hazudik."
Azért erre nem vennék mérget. El tudom képzelni, hogy valahol valakinek én is megtetszhetek, de eddig még nem volt rá példa.
Érdekes, itt most már pártalálásról van szó. Az valóban nehéz ügy, de ha ezt leírom mindig le vagyok hurrogva. Én arra gondoltam hogy szexre egy nő mindig talál jelentkezőt, sőt. Vannak olyan legalja lúzerek, akik minden nőnél bepróbálkoznak, és akár kapcsolatban is benne lennének. Tehát ÚGY TŰNIK, mi nők mindig kellünk valakinek, ezt lovagolják meg a férfi incelek. A valóságban tudjuk, hogy sokszor csak a neked nem kellő áruból válogathatsz, de ezért nem hívom magam női incelnek. Hiszen dönthetnék úgy, hogy megalkuszom és jó lesz a Józsi. De nem jó.
A férfi incelek viszont abban a csapdában vannak, hogy mivel ők a férfiak ők kezdeményeznek, nyilván első körben számukra vonzó nőknél és ezzel nincs is semmi baj, pontosan így kell tenni. De nem kell sírni utána hogy nem kellenek senkinek, hiszen nem próbálkoztak egyértelműen taszító nőknél, és mi is csak annak kellünk sokszor, aki egyértelműen taszító a számunkra. A különbség csak az hogy ő bepróbálkozik nálunk, tehát mi ezt gyakran átéljük
Tehát ők sem lennének incelek, hanem SAJÁT DÖNTÉSBŐL LENNÉNEK EGYEDÜL ha rájönnének, hogy van még lejjebb és azok a nők már nekik nem felelnek meg.
hát attól függ itt most mit nevezünk incelnek
mivel ezt mindenki máshogy definiálja magának ezért nincs egyértelmű válasz sem
szexhez minden nő könnyen hozzájuthat, de az a más, hogy valaki nem képes rá csak úgy érzelem és szimpátia nélkül egy idegennel, viszont mégis szeretne szexelni, akkor ő most incel vagy sem?
sajnos sok férfi nem érti ezt meg, mert férfiből ritkább az ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!