Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ha beleszerelmesedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha beleszerelmesedtek egy lányba, akkor attól még ugyanúgy bámuljátok a többi lányt az utcán, vagy az az egy teljesen leköti az gondolataikat?

Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 23:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Emberfüggő.
2021. okt. 28. 23:10
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Ha egy férfi igazán szerelmes egy nőbe, akkor nem érdekli senki más, csak az illető hölgy. Ha csak úgy érdeklődik iránta, vonzónak tartja, akkor természetesen megnéz másokat is.
2021. okt. 28. 23:12
 3/14 A kérdező kommentje:
#1 Írhattad volna hogy te megnézed közben is,senki nem kövez meg érte.
2021. okt. 28. 23:18
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Előfordul, hogy rápillantok egy nőre, és gépiesen megállapítom, hogy ilyen és ilyen jó adottságai vannak, de érzelmileg nem érint meg, minimális testi vágyat sem érzek, és egy perc múlva valószínűleg már fel sem tudnám idézni, hogyan nézett ki.
2021. okt. 28. 23:20
 5/14 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
79%
A párom mellett nem igazán tartok vonzóbbnak sem külső, sem belső tulajdonságok alapján semmilyen másik nőt sem. Nekem ő a number one, őt tartom tökéletesnek és kész. Persze rápillantok más nőkre is, viszont az égvilágon semmilyen kételkedésre nyomós okot adó érzelmeket nem váltanak ki belőlem.
2021. okt. 28. 23:23
 6/14 anonim ***** válasza:
97%
Nem bámulok senkit, ha jól néz ki, akkor észre fogom venni, de semmi több.
2021. okt. 28. 23:31
 7/14 anonim ***** válasza:
97%
Ránézek mint egy emberre, de ha szeretek egy nőt, akkor nekem csak ő van.
2021. okt. 28. 23:36
 8/14 anonim ***** válasza:
86%

Hát a szép lányokat max megnézem, de nem úgy mint a pervez...

De attól hogy valakibe szerelmes vagyok, nem erdekel mas nő...

2021. okt. 29. 00:51
 9/14 anonim ***** válasza:
76%
Ugyanúgy megnézem, de nem bámulom akkor sem a csinos nőket zavaróan ha ép' nincs párom mert nem vagyok bunkó.
2021. okt. 29. 01:13
 10/14 anonim ***** válasza:
46%
Hallottam mitikus lényekről, akik nem bámulnak meg más nőket, de amíg nem láttam, addig nem hiszem.
2021. okt. 29. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!