Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem született jóképűnek, nincs meg a kellő tapasztalata nőknél, akkor egy életre vége? A nők tényleg ennyire durván szűrnek?
Én azt látom, hogy a mai világban minden nőnek óriásiak az igényeik, és ez még mindig nem azt jelenti, hogy tökéleteset keresnek! De még az alap dolgoknak is sok férfi nem felel meg.
Ilyen alap dolgok, hogy jóképűnek és legalább 180 centis génekkel kell születni. Ezen már rengeteg férfi elbukik alapból. Ehhez kell egy megfelelő apaminta gyerekkorban, hogy már hamar szerezhess tapasztalatot nőknél. Ha egy bizonyos ideig nincs nőd, lúzerré válsz, és ez beépül a jellemedbe ami után már nem nagyon kerülhetsz vissza a kelendő férfiak kategóriájába.
De még ha ez mind megvan, szerencsés vagy, jóképűnek születtél, magasnak, jó apamintával, akkor még mindig jönnek az anyagi szűrők, jó esetben örökölsz ingatlant vagy vesznek neked a szüleid. Ha ez nincs meg, akkor már csak egy szuper IT szakma menthet meg nettó milliós fizetéssel, különben mamahoteles lúzer maradsz örökre. Így még több pasi kiesik.
Amit nem értek, hogy ezek a szűrők elég kemények. Mégis minden nőnek olyan pasi kell aki ezeken mind átmegy. Honnan a fenéből van ennyi pasi az országban? Azt látom, hogy leszámítva egy rinyáló női kisebbséget, nagyjából minden nőnek jut ilyen pasi.
174 vagyok, apa nélkül nőttem fel, max nagyanyám mondta rám, hogy jóképű vagyok.
Volt nőm, most is van.
Szóval nem, nem lehetetlen. De ha így vergődsz, akkor neked az lesz.
Nem minden nőnek magasak az igényeik, de tény, hogy az elmúlt időszakban valami nagyon eltolódott felszínes irányba.
Régebben, ha nem is könnyen, de pár évente alakult 1-1 említésre méltóbb párkapcsolat számomra is, pedig nem vagyok magas (~170 cm), sem jóképű (legjobb indulattal is átlagos), tapasztalatom a koromhoz képest kevés, gazdag sosem voltam és az apa/családi minta is olyan volt számomra, amilyen...
Tudom, hogy jelenleg is létezik olyan nő valahol az országban, aki jobban beérné a "mutogatni való férfiállat helyett" egy magamfajta egyszerű, de gondoskodó, átlagos, de megbízható emberrel, akivel lehet értelmesen is kommunikálni, mert őszinte és nyitott - csak borzalmasan nehéz megtalálni az erre nyitott személyeket az egyre növekvő táború érdekember tömegek között. Ettől függetlenül nem lehetetlen, még nem adtam fel... (32F)
Keress egy olyan nőt aki külsőre kb. veled egy szinten van.
Minden ember jobbat szeretne kb. a legjobbra vágyik mindenki minden téren.
De ez nem fog a te esetedben összejönni.
Vagy keresel egy szintén rondát vagy maradsz egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!