Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb férfi ezt tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfi ezt tényleg soha nem tapasztalta/fogja megtapasztalni az életben egyszer sem, hogy milyen az, amikor egy nő őszintén vágyik rá?

Figyelt kérdés

Amikor nem kérdez semmit a munkádról, szakmádról, ha nem akarsz nagyon mesélni róla. De ha mesélsz róla, akkor is azt tetteti nagyon érdekli őt (sőt még ő maga is elhiszi, hogy érdekli őt a téma), akármilyen unalmas is, mert annyira tetszel neki. Nem érdekli milyen autód van, ha van egyáltalán, vagy hol laksz, semmi ilyesmi. Azt érzed tetszeni akar neked és meg akar neked felelni. Azt érzed szinte nem tudod elrontani és hasonlók.

Aztán a legtöbb férfi azt hiszi, hogy a nők a pénzre és a fenti dolgokra mennek, de csak azért, mert ők maguk sosem tapasztaltak semmi mást, sosem tapasztalták és sosem fogják, hogy egy nő őszinte vonzalmat érez irántuk és vágyik rájuk, ezért azt hiszik ilyen nem is létezhet. Most hogy a legtöbb férfi az nem tudom mit jelent pontosan, lehet a fele, lehet a 80%, lehet vannak, akik esetleg tiniként egyszer átélték, aztán soha többé, míg egyeseknek (egy kisebbségnek) ez az élete mindig is.

2023. aug. 24. 09:10
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
55%
Üdv a nem szép nők világában! Merthogy, gondolom a "nő" ismet 25 alatti, vékony, széparcu, instapozitiv.
2023. aug. 24. 09:13
 2/27 anonim ***** válasza:
49%

Ő őszintén vágyik rád:

[link]

2023. aug. 24. 09:14
 3/27 anonim ***** válasza:
73%
Napi incel hisztéria 🥱🥱🥱🥱
2023. aug. 24. 09:14
 4/27 anonim ***** válasza:
55%
Jolvan inci finci. Elhalasztottad a Dunába ugrást?
2023. aug. 24. 09:17
 5/27 anonim ***** válasza:
23%

Nem tudom de nagyon kíváncsi lennék, hogy a férfiak hány százaléka tapasztalja ezt(szerintem azért egyáltalán nem "legtöbb")

Én pl soha nem tapasztaltam ilyesmit, mivel a baráti társaság chadje vagyok

Egyébként szomorú hogy sokaknak ez ad viszonyulási alapot a párkapcsolathoz

2023. aug. 24. 09:28
 6/27 anonim ***** válasza:
64%

Azért szerintem a férfiak többsége képes érzelmeken alapuló kapcsolatot létrehozni nőkkel. Abban pedig mindez benne van. Mert, ha valaki szerelmes, aakkor érdekli a másik, akkor meg akar felelni, a kedvére akar tenni, vágyik a társaságára és bizony a szexre is a partnerével.

Legalábbis a környezetemben mindenkinek volt már szerelem alapú kapcsolata. Tény, hogy egyikük se teljesen antiszociális, vagy szociálisan analfabéta, súlyosan önbizalom hiányos, stb. Tehát, képesek normálisan funkcionálni a többi ember társaságában, ami elengedhetetlen ehhez.

Abban igazad lehet, hogy, aki valamiért a szociális térben nehezen mozog, nehezen érvényesül, az alig, alig tapasztal ilyesmit.

2023. aug. 24. 09:36
 7/27 A kérdező kommentje:

Nem vagyok incel. Ez most hogy jön ide? Ezt nem lehet őszintén kimondani, hogy a legtöbb nő a legtöbb férfit nem látja vonzónak és hatalmas a metszet abban a legtöbbnél, hogy kit látnak vonzónak és kit nem?

1. Regisztrálj akkor Tinderre egy akármilyen általad nem szépnek tartott nő képeivel és nézd meg, hogy milyen lehetőségei vannak saját magánál vonzóbb férfiakkal. Millió ilyen kísérletet végeztek már és az a szép, hogy bárki bármikor megismételheti.

5. Lehet valamit félre értettél. Én is pont azt mondom, hogy a legtöbb férfi ezt sosem tapasztalja meg, vagy egyesek maximum talán egyszer tini korukban és annyi.

"Ez ad viszonyítási alapot egy kapcsolathoz."

A külső iránti tetszés, vonzalom és a másik iránti szexuális vágy is egy rendes kapcsolat alapjai. Ha ezek nincsenek meg, az egy nem egészséges és normális kapcsolat, illetve ha nincs meg ez a fajta vágy, akkor a másik sokkal rosszabbul bánik az emberrel, könnyebben eldobja és más, még felszínesebb dolgokat fog nézni majd benne.

2023. aug. 24. 09:37
 8/27 anonim ***** válasza:
68%

Istenem már ennyi hisztit így kora reggel.

Átlagos pasi vagyok. A barátaim, rokonaim szintén átlagos pasik, elég kiterjedt a kör. Túlnyomó többségünknek általában van kapcsolata, ha akarunk. El nem tudom képzelni, hogy az a pár itteni hisztériázó debil milyen körökből veszi a mintáját, ahol az 'átlag' pasik élete csupa nyomor és nélkülözés, de komolyan kezd unalmas lenni.

Van egy szép feleségem és két szép gyerekem, ehhez 'csak' normális embernek kellett lennem, nem valami földöntúli félistennek, ahogy ti képzelitek. Nem kellett vért izzadnom keservvel, hogy egy nő vonzónak találjon, de az tény, hogy mindkettőnknek tennünk kellett mindig is a kapcsolatunkért, ahogy az normális. Igen, meg tudom állapítani, hogy a feleségem vágyik rám szexuálisan, ahogy az exeimnél is meg tudtam, pedig ismétlem, átlagos pali vagyok. Egyáltalán nem ritkaság vagy misztikum. Abszolút nem ekkora nyomor férfinak lenni, csak ti vagytok túl bénák hozzá.

2023. aug. 24. 09:50
 9/27 anonim ***** válasza:
77%
Jaj ilyenkor hirtelen nem lenne gond, ha a nőket csak a külső érdekelné és csak vonzódnának a külsőhöz semmi mással nem foglalkozva. 😁
2023. aug. 24. 09:59
 10/27 A kérdező kommentje:

8.

Egy: Vagy nem vagy átlagos, hanem arca/magasságra átlag feletti vagy.

Kettő: Az, hogy egy nő összejön veled és gyereket csinál veled, nem bizonyíték arra, hogy vonzódik hozzád. Rengeteg nő jön össze olyan férfival, akihez nem vonzódik, amikor meg akar állapodni, gyerekeket akar, de látja (éveken keresztül), hogy az általa valóban vonzónak tartott (nagyon kevés) férfiakból egy sem fog mellette megállapodni. Ez aztán később jó pár jelből kiderül, hogy sosem vonzódott őszintén, igazán (szexuálisan) hozzád. Nálad is lehet ez a helyzet, hogy a feleséged sosem vonzódott igazán hozzád. Ezt meg lehet állapítani jó pár jelből, pl. mennyire szeret megérinteni téged és mennyit szexeltek, mennyire csak magáról szeret beszélni, mások előtt mennyire beszél ki téged vagy bánik veled tiszteletlenül, mennyire érdeklődik a hobbijaid iránt, mennyire szokott féltékenykedni (ami egy jó dolog), mennyire fontos neki a pénzed, mennyire szokott összehasonlítgatni téged más férfiakkal, mennyire ad a külsejére, hogy vonzónak lásd. Ha ezek többségében pozitívat tapasztalsz, akkor tényleg vonzódik hozzád a feleséged mind a mai napig. Ha nem látod ezeket a jeleket (illetve a pozitívakból többet nem látsz, a negatívakból pedig igen), akkor van egy rossz hírem.

Három: Az sem mindegy hány éves vagy. Ha pontosan téged visszaraknánk most a jelenben 20 éves korodba, lehet már nem találnál ilyen jó nőt, mint a feleséged, vagy az is lehet senkit nem találnál. 10-20 éve még könnyebb volt az ismerkedés, amikor nem volt ennyire elterjedve az online ismerkedés nem voltak ennyire elinflálva a nők elvárásai. És nem azt mondom, hogy senki nem tud most sem ismerkedni, de mondjuk a férfiak 30%-a nem tud már (a huszonévesek közül) egyáltalán, ilyen sokat változott/változik a világ. És mondom, a középréteg férfivel is sokszor csak beéri végül egy nő őszinte vonzalom nélkül.

2023. aug. 24. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!