Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi ezt tényleg soha nem tapasztalta/fogja megtapasztalni az életben egyszer sem, hogy milyen az, amikor egy nő őszintén vágyik rá?
Amikor nem kérdez semmit a munkádról, szakmádról, ha nem akarsz nagyon mesélni róla. De ha mesélsz róla, akkor is azt tetteti nagyon érdekli őt (sőt még ő maga is elhiszi, hogy érdekli őt a téma), akármilyen unalmas is, mert annyira tetszel neki. Nem érdekli milyen autód van, ha van egyáltalán, vagy hol laksz, semmi ilyesmi. Azt érzed tetszeni akar neked és meg akar neked felelni. Azt érzed szinte nem tudod elrontani és hasonlók.
Aztán a legtöbb férfi azt hiszi, hogy a nők a pénzre és a fenti dolgokra mennek, de csak azért, mert ők maguk sosem tapasztaltak semmi mást, sosem tapasztalták és sosem fogják, hogy egy nő őszinte vonzalmat érez irántuk és vágyik rájuk, ezért azt hiszik ilyen nem is létezhet. Most hogy a legtöbb férfi az nem tudom mit jelent pontosan, lehet a fele, lehet a 80%, lehet vannak, akik esetleg tiniként egyszer átélték, aztán soha többé, míg egyeseknek (egy kisebbségnek) ez az élete mindig is.
7
Az, hogy selejt férfiak,keresnek nem jelent semmit. Ezen az alapon akkor te se panaszkodj, hiszen a 2es kommentben jelzett holgy simán odalenne érted. Ja, hogx ő nen.kell?
Selejt = Nős/gyereke van/mamahoteles/csóró/céltalan/himsovibiszta
7. Nem igaz. Selejt = nem néz ki jól. Egy jóképű nős, egy jóképű de gyereke van, egy jóképű mamahoteles, egy jóképű csóró, egy jóképű céltalan, egy jóképű hímsoviniszta mind találnak nőt. Lehet nem téged, de mind találnak. De lehet még valamelyik téged is megtalált az életed során és volt vele valami. De ha nem, azt is elhiszem. A lényeg, hogy a jóképűek(és lehetőleg minél magasabbak) találnak nőt szinte minden más körülményük ellenére.
Erről is lehet videókat találni már, hogy fiatal jóképű hajléktalan(!) csávókkal mennek el nők szexelni. Tudom neked a hajléktalanról a 40 éves, 60-nak kinéző büdös ronda alkesz jut eszedbe, nekem is, de nyilván nem rájuk gondolok. A jóképűség mindent felülír egy férfival kapcsolatban sok nő fejében.
Inkább azt gondolom, hogy felnőtt egy generáció, ahol sok olyan férfi lépett fiatal felnőttkorba, aki nem tanulta meg a társas együttélés és a szociális érintkezés mikéntjét, és emiatt tűnik ellenségesnek számára a világ. A jelenség, amit megélsz, el tudom fogadni, hogy objektív valóságnak tűnik számodra, viszont a megfejtésed, a gyökérok, amit a problémád forrásaként azonosítottál, teljes tévút.
Nyilván nem hiszed el, egy paranoiást sem lehet meggyőzni, hogy nem üldözik, minden ellenérv csak a tévképzetét erősíti, ami kell az önigazoláshoz. Vagy radikálisan változtatsz a gondolkodásodon (csoportterápiával, pszichdrámaval, támogató közösséghez való csatlakozással stb.), és megpróbálod bepótolni az elmaradt szocializációdat, vagy a fantáziavilágod a személyes sorsoddá válik.
A jó hír az, hogy raktad kívül ez senkinek sem fontos igazán.
12
Oooooo! Megtalált mind! Pontosabban, csak ők találtak meg! Nálam a jólkinezés kb az utolsó szempont, (sőt, nem is szempont)
10) "Az, hogy egy nő összejön veled és gyereket csinál veled, nem bizonyíték arra, hogy vonzódik hozzád."
Még csak nem is állítottam, hogy ez lenne az ok-okozat. De mint mondtam, értelmes felnőtt ember meg tudja állapítani a partnerén a szexuális vonzalmat. Aki szexelt már életében (vonzalommal vagy anélkül), annak szerintem nem kell magyarázni.
Én nem értem, most akkor jó lenne, ha a nők csak a külsővel foglalkoznának (a kérdésed még erről szól) vagy épp ez a bajod, hogy csak a jóképű pasik kellenek nekik?
Vagy milyen kelljen szerinted? Aki se nem szep, se nem okos, se nem vicces, se nem gazdag?
Ekkora katyvasz van a fejedben, min csodálkozol?
Mivel az ébren töltött óráid nagyrészében dolgozol, így akit te valóban komolyan érdekelsz, az meg fogja kérdezni, hogy mit dolgozol. Az a fő kérdés, hogy ez neked miért ekkora probléma?
Az autóról se értem ezt a hisztit. Akit ismersz, arról tudod, hogy milyen van neki. Szomszéd, kollégák, rokonok, barátok. Mindenkről tudom, hogy milyen kocsija van. Sőt, azt is, hogy nagyjából ki mennyit keres.
Te meg úgy akarsz ismerkedni, mint egy fantom. Ne tudjon rólad a nő alapadatokat se, maximum egy becenevet, meg se kérdezze, DE őszintén érdeklődjön és vonzódjon. DE NE a külsődhöz.
Akkor most őszintén, mégis mi a bús pichához vonzódjon, ha a külsődön kívül nem tudhat rólad semmit? Teljesen irreálisan képzeled el az ismerkedést.
Aztán ne is csodálkozz, ha egyedül fogsz megpenészedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!