Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy a barátaid erőltettek valakit? Mi lett a vége?
Ha ilyenbe belemész, az már a többiek részéről egy halva született ötlet, a te részedről meg egy eleve kurdarcra ítélt kapcsolat lenne.
Ne menj bele olyanba, amit te nem akarsz. Különben akkor ha pl:. összejössz vele, de a szexet nem akarod, mert nem vonzódsz hozzá, és mégis megdug, akkor az már nemi erőszaknak is bizonyulhat. Persze ez szélsőség, de ne juss el idáig te lány. :) :|
Szerencsére komolyabb erőltetés nem volt, csak pár szimpla próbálkozás, hogy na… Sztorizgatáson és 1-2 röhögésen kívül semmi nem lett belőle.
Függetlenül attól, hogy minek a kapcsán, de ha valamit külső hatásra erőltetésnek érzel, az már régen rossz.
Még 12 évvel ezelőtt jónak gondoltam volna két barátom összekerülését. A srácnak tetszett is a lány, én a lányt próbáltam firtatni. Majd egyszercsak örömittasan jelentette be nekem a lány, hogy összejött vele. K.b. úgy adta elő, mintha én akartam volna. Viszont egyébként mind a ketten problémások voltak és főleg a lány volt az. A lány többször hibákat vétett a kettőnk barátságában is, amire buta módon először nem is gondoltam. Vagy inkább azt hittem, hogy végre jó útra tér. 2 hónap alatt kétszer bukott a történet, persze bele lettem rángatva az elsőnél, végül a srác nagyon megorrolt rá. Aztán balszerencsés módon a srác másik lánybarátommal jött össze, pont azzal a lánnyal is történt kis konfliktusom, irónikus volt a sors, és akkor a srác megszakította velem a a kapcsolatot. Pedig kibékültem a leányzóval és máig jó ismerős. Már nem konkrétan barát, az tény. De semmi gond. Úgyhogy végül közös utunkban ő volt balfék, mármint a srác. Különben pont viharos időszakom volt, 2013-tól sok illetővel lassacskán megszakítottam a kapcsolatot. Mára maradt 3 barátom, egy vagy két hétvégére éppen elegen vannak - párom mellett.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!