Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már olyan, hogy a barátai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy a barátaid erőltettek valakit? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés
Szingli vagyok, és erőltetnek egy személyt, akit nem akarok. Akárhogy írom nekik, hogy nem vonzó a számomra, nem értik. Kedves, aranyos, komoly, van kocsija, szerethető, romantikus, amit értek, de lehet a világ legnormálisabb csávója, ha nem tudok belészeretni.
2024. jan. 7. 11:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Megneheztelt rám az ajánló és az ajánlott is, mosolyszünet van azóta.
2024. jan. 7. 11:28
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Ha erőltetik akkor nem a barátaid őszintén úgyhogy a "barátságot" kéne inkább megszüntetni velük.
2024. jan. 7. 11:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyenbe belemész, az már a többiek részéről egy halva született ötlet, a te részedről meg egy eleve kurdarcra ítélt kapcsolat lenne.

Ne menj bele olyanba, amit te nem akarsz. Különben akkor ha pl:. összejössz vele, de a szexet nem akarod, mert nem vonzódsz hozzá, és mégis megdug, akkor az már nemi erőszaknak is bizonyulhat. Persze ez szélsőség, de ne juss el idáig te lány. :) :|

2024. jan. 7. 11:35
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
volt. 5 eltékozolt év, holott már az első 1,5 évben tudtam, hogy semmi keresnivalónk egymás életében.Az utolsó 1 év meg folyamatosan dokik előtt ücsörgés urólógia, nőgyógyászat mert már testi tüneteim voltak a tőle való írtózástól lelkileg.
2024. jan. 7. 11:37
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
4 22-23 éves voltam mire lezáródott, aminek soha el sem kellett volna indulnia.
2024. jan. 7. 11:38
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
#4 írtam privátot
2024. jan. 7. 11:43
 7/13 anonim ***** válasza:
33%
A kapcsolatok zöme így születik. De segítséggel és segítség nélkül is lehet valakinek tré kapcsolata. Az inceleket szidó nyaller hapsik zöme is csak azért nem incel mert így csajozott be, márha ezt becsajozásnak lehet egyáltalán nevezni
2024. jan. 7. 12:08
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerencsére komolyabb erőltetés nem volt, csak pár szimpla próbálkozás, hogy na… Sztorizgatáson és 1-2 röhögésen kívül semmi nem lett belőle.

Függetlenül attól, hogy minek a kapcsán, de ha valamit külső hatásra erőltetésnek érzel, az már régen rossz.

2024. jan. 7. 12:21
 9/13 anonim ***** válasza:

Még 12 évvel ezelőtt jónak gondoltam volna két barátom összekerülését. A srácnak tetszett is a lány, én a lányt próbáltam firtatni. Majd egyszercsak örömittasan jelentette be nekem a lány, hogy összejött vele. K.b. úgy adta elő, mintha én akartam volna. Viszont egyébként mind a ketten problémások voltak és főleg a lány volt az. A lány többször hibákat vétett a kettőnk barátságában is, amire buta módon először nem is gondoltam. Vagy inkább azt hittem, hogy végre jó útra tér. 2 hónap alatt kétszer bukott a történet, persze bele lettem rángatva az elsőnél, végül a srác nagyon megorrolt rá. Aztán balszerencsés módon a srác másik lánybarátommal jött össze, pont azzal a lánnyal is történt kis konfliktusom, irónikus volt a sors, és akkor a srác megszakította velem a a kapcsolatot. Pedig kibékültem a leányzóval és máig jó ismerős. Már nem konkrétan barát, az tény. De semmi gond. Úgyhogy végül közös utunkban ő volt balfék, mármint a srác. Különben pont viharos időszakom volt, 2013-tól sok illetővel lassacskán megszakítottam a kapcsolatot. Mára maradt 3 barátom, egy vagy két hétvégére éppen elegen vannak - párom mellett.

35/F

2024. jan. 7. 12:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Tehát ez egy kifordított történet, mintha én akartam volna őket összehozni. Nem konkrétan, de a lány így rakta be a fejébe.
2024. jan. 7. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!