Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lesz mindig így vége a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz mindig így vége a randinak?

Figyelt kérdés
Nem először tapasztaltam már ezt épp most jövök egy randiról haza tinderen ismertem meg a lányt, nagyon jót beszélgettünk, nevettünk sokszor, mosolygott, az ölelést ő kezdeményezte a végén, adott egy nagy puszit aztán a végén azt mondta hogy nagyon szimpatikus vagyok neki nagyon aranyos férfi vagyok és ő szeretné velem tovább folytatni a kapcsolatot, de párkapcsolat ebből nem lehet mert hogy azt nem érzi....
2023. júl. 7. 22:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Mert ez a normális. Nem tudom, mit vártok egy találkozótól, ritka az első látásra vonzódás.
2023. júl. 7. 22:47
 2/19 A kérdező kommentje:
1. Én tudom ezért adnék még esélyt de ő már így kijelentette
2023. júl. 7. 22:48
 3/19 anonim ***** válasza:
92%

Azért, mert nem akarnak ennél őszintébbek lenni, hogy pontosan mi nem tetszik benned, nem akarnak megbántani azzal, hogy nem kedvesek, nem mosolygósak, ezt kínosnak is tartanák egy randiszituációban! Ezért tesztelik a közeget, amíg tart a randi, nyilván nekik is jóleshet egy két fizikai kontaktus. Majd a végén mivel azért vannak annyira korrektek (már aki van, de még rosszabb, ha meg sem mondják), hogy kinyögik, hogy "ez egy nem", ezt ilyen formában képesek megtenni.

Sajnálom, sokszor nem biztos a siker akkor sem, ha kedves és beszédes a másik. Csak úgy van vele, illemből letolja a randit, te tudja, hogy annyira nem vagy az esete.

És kérlek ne rajtam verd le, hogy de miért, ez nem fair, hülyét csinál belőled vagy mit tudom én... nehéz ügy, ők így kezelték. Mások meg máshogy.

L

2023. júl. 7. 22:49
 4/19 anonim ***** válasza:
86%
2: De azt is kijelentette, hogy akar még találkozni.
2023. júl. 7. 22:51
 5/19 A kérdező kommentje:
3. De miért ilyen kedves és akarja folytatni a beszélgetést, kapcsolatot, rám írt még most is mikor hazamentem, keress meg hogy milyen aranyos vagyok szorosan átölelt
 6/19 anonim ***** válasza:
80%

"Én tudom ezért adnék még esélyt de ő már így kijelentette"

Mert ő már tudja, hogy részéről ennyi.

7/19 A kérdező kommentje:
6. Két órából hogy lehet ezt tudni
2023. júl. 7. 22:52
 8/19 anonim ***** válasza:
90%
Mert barátnak jó vagy, párkapcsolatnak nem.
2023. júl. 7. 22:52
 9/19 anonim ***** válasza:
94%

"Két órából hogy lehet ezt tudni"

Két percből tudom.

2023. júl. 7. 22:53
 10/19 anonim ***** válasza:
47%

Mondok tippeket, ezeket lehet kombinálni is:

- ennyire nem bír őszinte lenni, komolyan szerintem van, akinek ez nehéz és még ilyenkor is kedvesen mondja h "persze majd tartsuk azért a kapcsolatot" - mint a nyaralásról megismert párral, akivel utána nem nagyon beszéltek.

- mert nagyon nagyon sok ember magányos, és lehet hogy azért mert nem akar veled kapcsolatot, mert annyira nem vagy vonzó neki, nincs meg az a mindjárt a bőre alá akarok mászni, annyira tetszik érzés, még eltolna veled ezt azt, hogy jobban érezze magát. Lehet ez beszélgetés, ölelés, szex, egósimogatás, kinek mi.

- még egy ideig keresitek egymást, mert társasági lények vagytok, és nem csak a szex és kapcsolat miatt képes kapcsolatot tartani valakivel... beszélgettek, majd elhal (ha megtalálja a pasiját, vagy csak úgy mert megunja az egyik fél)

2023. júl. 7. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!