Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok/nok! Nektek elso randinak tetszene egy ilyen? Elore nem tervezunk semmit csak be megyunk a vasrosba es ott dol el amihez kedvunk lesz es vege fele egy kis seta a duna parton
Kozben persze sokat beszelgetunk
Es csak egy szall rozsat viszek amin 1-2 kissebb virag van es szepen fel van diszitve
A virág szerintem butaság első randin. Nekem nagyon fura lenne olyan férfitól virágot kapni randin, akivel még nem volt semmi szex például. Túlzásnak érzem. Ez meg hogy "majd megyünk aztán lesz valami" olyan fura, mert a férfiról nekem az jut eszembe így hogy nagyon határozatlan. Mintha nem ismerne jó helyeket, ahová elmehetünk, ahol sétálhatunk, stb. Szeretem ha egy férfi tudja mit akar és vannak tervek arról a fejében hogy hová is akar menni.
"amihez kedvünk lesz"
Ez meg olyan mintha nem akarna írányítani hanem mindenben a nőre akarná hagyni a döntést. Lelombozó kicsit.
A sétálás is jó dolog és a beülés valahová is jó dolog, de legyenek tervek a fejedben arról hogy hová mentek. Nem kell ezeket szó szerint elmondani neki, elég ha csak érzi a lány hogy a másik tudja merre tartanak. Akár úgy is csinálhatod hogy ő ne tudja egyáltalán hogy konkrét úticéljaitok vannak.
4:
De a kettő miért függ össze? A barátaiddal nem szoktál járni kellemes, csendes, igényes beülős helyekre? Kocsmákba/pubokba/bárokba/kávézókba? Nem ismersz ilyen jó helyeket?
Ugyanígy sétálni senkivel nem szoktál soha, nem tudod mik a kellemes, szép kilátású sétálós helyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!