Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, milyen üzenet tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, milyen üzenet tetszene szexpartner kereső oldalon?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit irjak sajnos. :(

vagyis tudom, csak azt nem, hogy MI LENNE A JÓ!

vagy ugyis csak a kép a döntő? :(

2015. dec. 15. 17:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szexorigo.hu például hatalmas kamu csak szólok.
2015. dec. 15. 17:53
 2/12 A kérdező kommentje:
hát nagyjából van érzékem arra, hogy kiszürjem a kamu oldalt.
2015. dec. 15. 17:58
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Azt hiszem udvarias és normális. Nyilván a szexért vannak fenn az emberek, de legalábbis a hozzám hasonló nők, szeretik ha ennek ellenére normálisan közelednek hozzájuk...
2015. dec. 15. 18:03
 4/12 A kérdező kommentje:
Aha, de ha nem szep pasi, akkor nem fogsz valaszolni
2015. dec. 15. 18:04
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Miért te szexpartner esetében mit nézel? A belső szépségét? Nyilván kell egy megfelelő külső a vonzódáshoz. De ha egy tajparaszt, nem akarok tőle semmit, mert az taszít...
2015. dec. 15. 18:07
 6/12 A kérdező kommentje:

hát figyi nekem eléggé lenn van a léc, de amikor basszus egy trotty csunya nő is elvárja a sportos pasit meg a nagy lécet, na az kiakaszt.

akkor nekem milyen esélyeim lennének ott?

2015. dec. 15. 18:09
 7/12 anonim ***** válasza:

Szexpartnerkeresőn kb. semmi esélyed, ezt jól látod.

Mert ha az ember társat keres, akkor a külső-belső összhangja számít. De ha csak szexet akar, akkor tényleg csak a legvonzóbbat akarja, már ha nő az illető... mert ugye ha egy nőnek csak szex kell, akkor a pasik hosszú, tömött sorokban állnak sorba a kegyeiért, a nő meg természetes, hogy a legvonzóbbat fogja választani.

Vagy ha valami másban még lehengerlő vagy, olyan a stílusod, kisugárzásod, humorod, annyira tudsz bókolni, hogy lenyűgözöd a nőket, akkor lehet esélyed.

De naivitás azt hinni, hogy csak azért, mert neked áll a dákó, egyből bele akarnak ugrani.

Volt egy nőismerősöm, aki rendszeresen keresett szexpartnert. Nem egy vonzó nő, inkább átlag alatti. Mégis nagyjából 10 perc alatt talált olyan pasit, amilyet csak akart, és válogathatott! Minden hétvégén mással dugott. Ez a szexpartnerkeresés alapszabálya: a nők válogathatnak, a férfiaknak meg ki kell tűnni valamivel a tömegből. Nem véletlen, hogy a swingerklub is a nőknek ingyenes, a pasinak meg igencsak bele kell nyúlni a pénztárcájukba...

2015. dec. 15. 18:21
 8/12 A kérdező kommentje:

hát jaj...swingerklubb is olyan, hogy befizetném a belépőt, aztán nem lenne semmi

hát ott sem garantált semmi

persze ha szép az illető, akkor nincs probléma

2015. dec. 15. 18:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsd el a szexpartner keresőket.

Miiért csak szex, miért nem kapcsolat?

2015. dec. 15. 18:52
 10/12 A kérdező kommentje:

jaj hát igen, gondolom te ilyen szép ember vagy és azt hiszed, hogy a szex az ilyen alap dolog, és akkor már tennéd magasabbra a lécet, hogy kapcsolat meg mittudomén

azért nem mindenkinek megy ilyen könnyen

nekem pl egy dugásért is össze kell tennem a két kis kezem...

meg hát egy csomot küszködnöm kell mire összejön

2015. dec. 15. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!