Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen üzenet tetszene szexpartner kereső oldalon?
Nem tudom mit irjak sajnos. :(
vagyis tudom, csak azt nem, hogy MI LENNE A JÓ!
vagy ugyis csak a kép a döntő? :(
Soha nem használtam még ilyen oldalakat, de valószínűleg valami olyasmi üzenetet küldenék, hogy
'szia, a képeid alapján nagyon tetszel (gondolom nem sok egyéb infó van feltöltve egy ilyen oldalon, ha esetleg még valami egyéb is le van írva, akkor még hozzáteheted, hogy a bemutatkozása alapján még normálisnak is tűnik), és ha gondolod, szívesen beülnék veled valahova egy kis ismerkedős beszélgetésre, ami után, ha kölcsönösen bejövünk egymásnak annyira, amennyire ehhez kell, akkor esetleg valamelyikünknél folytathatnánk is.
Üdv,
XY'
ebben sallangmentesen minden benne van, normális üzenet (nem tudom, hogy milyen figurák vannak az ilyen oldalakon, de valószínűleg már ezzel valamilyen szinten ki tudsz tűnni a tömegből, és ha szerinted a képeid ehhez alapból nem elég jók, akkor minden ilyen extra jól jön).
Emellett az előzetes lecsekkolós beszélgetés rögtön felajánlásának lehet egy olyan hatása is, hogy akkor úgy lesz vele, hogy menjünk el, nézzük meg, elvégre 'mit veszíthetek?'.
Ha meg már egyszer rád szánja az idejét, hogy találkozzon veled, meg úgyis idegeneket keres, hogy szexeljen velük, akkor onnantól kezdve már a lehető legjobb helyzetben vagy: hiszen akkor aznap már csak aközött választhat, hogy veled tölti az estét vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!