Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszene, ha a lány egy randi alkalmával elvinne titeket egy kincskeresős játékra, vagy butuska ötlet?
Szeretnék valami maradandót, különlegeset, kreatívat szervezni a bimbódzó kapcsolatomnak és azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha bemutatnám a kiszemeltemnek a hobbimat. Dióhéjban az a játék lényege (egész Magyarországon játszák, többezer láda van betelepítve), hogy van ez a geocaching és az emberek valami érdekes/szép/értékes természeti vagy történelmi helyre rejtenek egy ládát, benne egy jelszóval és a megtalálónak egy ajándékkal. A játék hivatalos honlapjára feltöltik a láda koordinátáit, és térkép segítségével megkeressük azt a bizonyos helyet, ahova el van dugva a láda és ott lehet keresgélni. A megtaláló elviheti a ládában lévő csecsebecsét, helyette tesz bele egy másik tárgyat a következő megtalálónak és a jelszó segítségével a honlapon rögzíti és igazolja, hogy megtalálta a kincset. Persze ennek vannak több fajtái és nehezített terepek is, cseles búvóhelyek. Fiúk, ha egy lány elhívna titeket ilyen kincskeresős-térképes játékra már az ismerkedésetek kezdetekor, örülnétek, vagy hülyének néznétek?
Én 22/L ő 25/F
nekem kifejezetten tetszene. :-)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!