Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedden 2015.12. 01. -jén leszek eggyütt a barátnőmmel 7hónapja, és mivel nagyon sok helyen voltunk már eggyütt, arra gondoltam elmehetnénk moziba, igy oda fogom elvinni. Mivel ott még nem voltunk kettesben, csak egyszer ez jó ötlet?
A helyzet a következő, az Én korom 18, még Ő csak 16 éves. Most jött ki az "Éhezők viadala" útolsó része, amit mindenképpen moziban szeretnénk megtekinteni elsőre, a gond a következő, eddig minden részét anyucival nézte meg ( moziban ) mivel ez az egy film mindkettőjüknek ( és nekem is ) a kedvencem.. Anyucikája szeretne vele ismét elmenni, viszont ha a barátnőm velem jön el, akkor az Anyja sértődött lesz, ha az Anyjával megy el,akkor én fogom kifejezni nemtetszésem ( mivel én előbb beszóltam, hogy mennyünk,de ő mégis csak az anyja..) ...
A megoldás az lenne ha hároman elmennénk egyszerre?
( az anyuci elején nem birt, mostanság a barátnőm szerint hajtogassa/belátta hogy egy illedelmes/jól nevelt és kulturált gyerek vagyok. ( Az anyja használta ezeket a szavakat.. ) Nagy gáz kerekedhet ebből ha hároman mennénk? Vagy nagyon unalmas lenne nekem?
Mivel a barátnőmet én hivtam, akkor neki és nekem én fizetnék mindent, az anyja meg fizesse magának, ez igy korrekt? ( teljes állása van, kulturált nő személy, nem szakad meg..) ??
Igen, de miért mindig az én számitásaimat kell keresztbe húzni? Engedjen ő is most egy kicsit, mint már irtam rengeteg helyen voltunk már, és a mostanira nem akarok valami nagy durranást, csak szépet és lazát..
Korcsolyázni nem voltunk eggyütt, viszont mindketten tudunk, az szép lenne/szebb?
Na látod,ez egy nagyon jó ötlet! Ez egy sokkal jobb program,mert nem arról szól hogy ültök egymás mellett mint 2 krumpliszsák,hanem együtt szórakoztok,beszélgettek :) Nem kell feleslegesen rossz,kellemetlen szituációt előidézni, és harcbaszállni hogy most ki a jobb te,vagy az anyukája. Te te vagy, ő megb az anyukája,ezt el kell fogadni. Nyilván mindkettőtöket szeret,ne állítsd ilyen lehetetlen választás elé,hogy döntenie kelljen hogy melyikőtökkel megy el. A hármas mozizás meg szerintem nagyon rossz ötlet, kettőtöknek van hónapfordulója,mit keresne ott egy harmadik fél?
No visszatérve a korcsolyázásra: Próbáld meg azt, hogy nem mondod el neki hogy hová mentek,hanem legyen meglepetés, szerintem így sokkal hatásosabb a dolog :) Sok sikert kívánok! Legyetek nagyon boldogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!