Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet férfit randira hívni?
Jött már így össze valaki,hogy az egész ismerkedést a nő rendezte? Hogyan történt?
Érdemes olyan szekér után futni, aki nem biztos hogy felvesz?
Az utolsó mondatig azt írtam volna, hogy jó ötlet... de így más a helyzet.
A barátomnál én kezdeményeztem az első találkozást kettesben. Nem randinak neveztem, de menet közben azzá alakult. :) Viszont én már akkor éreztem, hogy nem reménytelen a dolog, van részéről vonzalom irányomban, és utólag elárulta, hogy tényleg így volt.
Én egyszer, és nagyon megbántam. Nem írnám le hogyan történt, de konkrétan haverok lettünk, majd üzlettársak, teljesen félreértette a szándékaimat. És nem, nem érdemes olyan szekér után futni, ami nem vesz fel.
Ha egy férfinek tetszel, randira fog hívni. Ha nem tetszel neki eléggé, csak úgy ímmel-ámmal, vagy csak legyezgeti a hiúságát, hogy randira hívod, akkor is bele fog menni, ha te hívod el. De kell ez neked?
a szekeres metaforádat helyesbíteném. te nem futsz a szekér után, csak egy stoppos lennél, ha logikusan végig gondolod.
szóval egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!