Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet férfit randira hívni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet férfit randira hívni?

Figyelt kérdés

Jött már így össze valaki,hogy az egész ismerkedést a nő rendezte? Hogyan történt?

Érdemes olyan szekér után futni, aki nem biztos hogy felvesz?

2015. aug. 30. 23:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó mondatig azt írtam volna, hogy jó ötlet... de így más a helyzet.

A barátomnál én kezdeményeztem az első találkozást kettesben. Nem randinak neveztem, de menet közben azzá alakult. :) Viszont én már akkor éreztem, hogy nem reménytelen a dolog, van részéről vonzalom irányomban, és utólag elárulta, hogy tényleg így volt.

2015. aug. 30. 23:25
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
Nem a férfi dolga a kezdeményezés, ez nem nemi szerep. Hívhatod randira. Ő is kockázatot vállal, amikor téged hív. Te is megteheted.
2015. aug. 30. 23:32
 3/13 anonim ***** válasza:
73%

Én egyszer, és nagyon megbántam. Nem írnám le hogyan történt, de konkrétan haverok lettünk, majd üzlettársak, teljesen félreértette a szándékaimat. És nem, nem érdemes olyan szekér után futni, ami nem vesz fel.

Ha egy férfinek tetszel, randira fog hívni. Ha nem tetszel neki eléggé, csak úgy ímmel-ámmal, vagy csak legyezgeti a hiúságát, hogy randira hívod, akkor is bele fog menni, ha te hívod el. De kell ez neked?

2015. aug. 30. 23:48
 4/13 anonim ***** válasza:
64%
Butaságot írsz. Ezt bármely visszautasított férfi írhatná. Tipikus sértett, "sült galambos" nő vagy.
2015. aug. 30. 23:50
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
valoszinuleg nagyon jo pasi lehet ha ide jutottal, vagyis ha akarna siman elhivhat randira. megprobalhattod, de arra szamits hogyha nem tetszel neki attol eg siman jatszhatja az elejen hogy igen, azert hogy legyen szex.
2015. aug. 31. 00:25
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Ne tedd!
2015. aug. 31. 19:52
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
#2 vagyok. Kíváncsi lennék, miért pontoztak le.
2015. aug. 31. 20:11
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozott le titeket, hiszen csak a véleményeteket írtátok. Én mindenkinek zöld kezecskét adtam.
2015. aug. 31. 20:47
 9/13 aszomszedneni ***** válasza:
100%

a szekeres metaforádat helyesbíteném. te nem futsz a szekér után, csak egy stoppos lennél, ha logikusan végig gondolod.

szóval egy próbát megér.

2015. aug. 31. 20:48
 10/13 anonim ***** válasza:
64%
Nem gáz, nem csak a férfi kezdeményezhet
2015. szept. 1. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!