Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet férfit randira hívni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet férfit randira hívni?

Figyelt kérdés

Jött már így össze valaki,hogy az egész ismerkedést a nő rendezte? Hogyan történt?

Érdemes olyan szekér után futni, aki nem biztos hogy felvesz?

2015. aug. 30. 23:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én véleményem az hogy a férfi dolga a kezdeményezés, udvarlás, a kiválasztott nő meghódítása. Milyen férfi az aki csak a szájába várja a sültgalambot? Számomra ez egyáltalán nem vonzó és férfias...
2015. szept. 3. 21:00
 12/13 anonim ***** válasza:
A mai világban már bármi elképzelhető, szerintem nincs azzal semmi baj, ha egy nő teszi meg az első lépést. Velem volt ilyen, nem is egyszer s nem éreztem magam tőle sem jobb, sem rosszabb férfinak. Olyan is volt, hogy konkrétan a kérdés tőlem hangzott el, de az adott hölgy előtte többször egyértelműen utalt rá, hogy nem lenne baj, ha végre kérdeznék már valamit tőle. Amikor tizedjére mentünk ki pont ugyanakkor kávézni és mindig pont ugyanannál az asztalnál ebédeltünk, kicsit gyanús lett a dolog... Nem biztos, hogy egy férfi férfiatlan akkor, ha egyből nem mer vagy nem akar lerohanni egy nőt. Sok minden lehet, lehet szerelmes és ezért izgul, lehet, hogy nem tudja hogyan közelítsen úgy, hogy ne ilyessze el kiválasztottját, talán nem talált még olyan szituációt, amelyben magabiztosnak érezhetné magát...
2015. szept. 14. 21:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Amelyik pasi nem veszi észre hogy nyitsz felé, nem érdemel meg!
2015. szept. 14. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!