Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lesz mindig így vége a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz mindig így vége a randinak?

Figyelt kérdés
Nem először tapasztaltam már ezt épp most jövök egy randiról haza tinderen ismertem meg a lányt, nagyon jót beszélgettünk, nevettünk sokszor, mosolygott, az ölelést ő kezdeményezte a végén, adott egy nagy puszit aztán a végén azt mondta hogy nagyon szimpatikus vagyok neki nagyon aranyos férfi vagyok és ő szeretné velem tovább folytatni a kapcsolatot, de párkapcsolat ebből nem lehet mert hogy azt nem érzi....
2023. júl. 7. 22:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
5: Mert ez így van, de többet jelenleg nem akar.
2023. júl. 7. 22:56
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

nem akar veled lefeküdni, kész, pont, fogadd el.

de emberileg szimpatikus vagy neki, és már bőven elképzelte, ahogy bohócként elrohansz a margitszigeten neki vattacukorért, és mosolyogva integet neked, aztán elmeséli a problémáit, hogy megismerkedett valakivel, akinek csak szexre kell, és ő ezt nem bírja elviselni, és akkor mélyen a szemébe nézhetsz majd, és mondhatod neki, hogy: "pedig barbi, te vagy a legcsodálatosabb nő, akit valaha ismertem", és akkor picit elpityergi magát, és azt mondhatja, hogy:"kívánom, hogy egyszer nagyon boldog párkapcsolatod legyen, tibi :))"

és aztán hazamehetsz, és felhúzhatsz egy zoknit a fütyidre, és erősen gondolhatsz barbira megint.

2023. júl. 7. 22:57
 13/19 anonim ***** válasza:
28%
9: Nekem meg volt olyan, hogy valaki nem tetszett, 4 év múlva pedig beleszerettem.
2023. júl. 7. 22:57
 14/19 anonim ***** válasza:
86%

Occam borotvája: normális embernek tartja, akivel jó beszélgetni, de nem találja vonzónak.

Miért kell mindenfélét kombinálni? Ti tényleg csak akkor lógtok valakivel, ha meg is lehet baszni?

2023. júl. 7. 22:58
 15/19 anonim ***** válasza:
42%
Nincs kémia. Valszeg belevalo ferfit keresnek te meg valami ari kedvesfiú szinten vagy
2023. júl. 7. 23:08
 16/19 anonim ***** válasza:
83%

Nem akart megbántani az őszinteséggel.

Ha bejönnél neki mint pasi azt már tudnád és nem zárja ki a lehetőségét a kapcsolatnak.

2023. júl. 8. 00:46
 17/19 anonim ***** válasza:
44%

"Miért kell mindenfélét kombinálni? Ti tényleg csak akkor lógtok valakivel, ha meg is lehet baszni?"

Igen, a férfiak csak akkor lógnak valakivel, ha azt a valakit meg is lehet b@szni. A férfiak nem állnak szóba olyan nőkkel, akikkel nem akarnak dugni, a "nem dugható" nőket általában nem is tekintik embernek.

18L

2023. júl. 8. 02:46
 18/19 anonim ***** válasza:
65%
Nem jössz be neki azért ilyen. Magyarán nem akar veled lefeküdni. A nők eléggé ösztönlények ilyen szempontból. Persze kapcsolatot nem akar, de balek havernak jó leszel. Ezt meg azért mondja, mert féreg, aki simán kihasználna érzelmileg. Értelmes ember ilyenkor lezárja
2023. júl. 8. 11:37
 19/19 anonim ***** válasza:
#18 elírtad a nicked
2023. júl. 8. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!