Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szerint a férfitöbblet nem létezik, az mivel magyarázza ezt a jelenséget?
Olvasgattam egy swinger clubb értékeléseit, és ott sok nőcike lepontozgatta a helyet, mert tízszer annyi férfi volt, mint nő. Pedig a férfiaknak még belépti díjjat is kellett fizetniük, miközbe a nőcik ingyen besétálhattak és válogathattak a férfiak között.
Sok férfi értékelő meg azér panaszkodott, mert hiába csengették ki a belépőt, nem jutott nekik sex. Tizen álldogáltak minden nőci körül aztán csak nézhették, hogy egy chad megkettyinti a csajt.
Én 10 éve mikor jártam túracsoporttal bőven több volt a nő. Volt hogy úgy voltunk 10,12-en, hogy abból 2 férfi, egyik 70+-os, a másik meg a barátnőjével.
De menj csak el mondjuk tarsas táncra,vagy kórusra, ezek elvileg mindkét nemnek vonzóak, mégis lasszóval fogják a férfiakat. De lehet egy egyszerű színtarsulat is nehezebben talál férfit mint nőt.
Bár aki a szvingert tekinti alap találkahelynek, annak ezek a csoportok nem segitenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!