Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szerint a férfitöbblet nem létezik, az mivel magyarázza ezt a jelenséget?
Olvasgattam egy swinger clubb értékeléseit, és ott sok nőcike lepontozgatta a helyet, mert tízszer annyi férfi volt, mint nő. Pedig a férfiaknak még belépti díjjat is kellett fizetniük, miközbe a nőcik ingyen besétálhattak és válogathattak a férfiak között.
Sok férfi értékelő meg azér panaszkodott, mert hiába csengették ki a belépőt, nem jutott nekik sex. Tizen álldogáltak minden nőci körül aztán csak nézhették, hogy egy chad megkettyinti a csajt.
#8 A különbség csak annyi, hogy a férfi a mennyiségre megy a nő pedig a minőségre, azaz míg a férfiaknak az áll érdekükben, hogy minél több nőt megdugjanak, addig a nőknek az, hogy pontosan azzal az egy pasival dugjanak csak, akit kiválasztottak maguknak.
Ettől persze lehetnek kivételek mindkét nemnél, ugyanis biztosan van olyan pasi, aki nem falja a nőket és biztosan van olyan nő is, aki szereti a változatos partnereket, ám a nagy átlag nem ez, hanem amit korábban írtam.
Az aberrációról pedig a hozzászólásod alapján leginkább te jutsz eszembe, nem a férfiak... :D:D:D
#12 Eredetileg valóban ez is az értelme, mert alapvetően minden a szaporodásról szól, hiszen ez az élet rendje. Ugyanakkor maga a szex és szexualitás is ezt hivatott segíteni, ami tetszik vagy sem, de egy genetikai kód. :D
És egyébként attól, hogy szeretnék minél több nővel lefeküdni, attól még nem vagyok vadállat, aki nem gondolkodik. Sőt, nagyon is gondolkodom, legfőképpen azon, hogy miként tudok minél több nővel együtt lenni. :D
Nem látjuk, mert nem járunk ilyen helyekre. Azért van ott virsliparti:D
#16 “Xar lehet láni, hogy egy laza sexpartyn a nálatok szebb és sexybb nőket is megkaphatja”
A szórakozóhelyen, Tinderen meg bárhol máshol is találhatna mást, mégis én tetszek neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!